Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt irta srác. Kicsit ossze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt irta srác. Kicsit ossze vagyok zavarodva?

Figyelt kérdés
Beszelgetek egy sraccal es kozolte velem hogy eddig csak olyan lanyokkal jott volna ossze akik csak ugy siman egybol nem jottek volna vele ossze, es hogy azt nem tudja ertekelni valahogy akit egybol megkaphat.Koztunk nem tortent meg semmi sem, de igy most megkene jatszanom magam hogy elerhetetlen legyek szamara vagy mi? Csak szerintem hulyeseg ez? Nem szeretem a jatszmakat..
2018. ápr. 27. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most ez olyan, mintha megkennék egy kenyeret lekvárral, és közben azon gondolkodnék, hogy ehetnék akár pizzát is, mert ott van a fagyasztóban.

Akkor mi értelme az egésznek? Gondolkodj már, ember!

2018. ápr. 27. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy megkéne játszanod magad, de elég furcsa a hozzáállása ennek a pasinak. Vagy rögeszmésen bemesélte ezt magának, vagy alapból nem lehet lelkileg valami kiegyensúlyozott ember.

Habár valamennyi igazság van ebben, bár szó sincs arról, hogy meg kéne játszanod magad.. normális dolognak számit az is, hogy nem jövünk össze akárkivel egybõl, hanem elõtte MEGISMERJÜK. Számomra is nagyon alap, hogy ismerkedjek valakivel, mielõtt rögtön elõhozakodnék azzal, hogy akarok valamit. Hülyeség az is, ha valaki nem ismer és rögtön rám nyomul.

Ettõl függetlenül furcsállom a srácot is, nehezen tudom elképzelni a beszélgetés kontextusát, mégis mire mondta ezt. Na meg elég butaság, hogy csak azért összejönne valakivel, mert elérhetetlen. Oké, a könnyūvérūség sem jó dolog, de az “elérhetetlenkedés” is túl van értékelve, ha meg valaki erre alapozza az értékrendjét, annak nem lehettek valami érdekes kapcsolatai.

2018. ápr. 27. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:

a srác virágnyelven azt akarta kifejezni, hogy téged túl olcsó nőnek tart, aki könnyen kapható...

azt jobb ha tudod, hogy a pasikat tényleg ezerszer jobban beindítja, hogy meg kell dolgozniuk egy nőért, jobban is tisztelik azokat, és nagyobb kihívás számukra, mint azok a csajok,akik tálcán kínálják magukat.

azokkal csak dugni akarnak, de érzelmi szempontból jobban becsülik azokat, akik nem ilyen olcsók.

2018. ápr. 27. 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát rám biztos nem mondta,mert még csak az ossze joves fogalma se jott szoba nalunk,csak ismerkedunk 1-2napja.

Ugy jott szoba hogy kerdezte hogy nekem milyen ferfiak jonnek be , es igy en is rakerdeztem hogy neki milyen a noi idealja, es erre mondta hogy azt jobban szereti ha megkell harcolnia valakiert. Ennyi. Alapbol nem vagyok az a konnyuveru tipus, egy baratom volt, csak nekem fura volt hogy ezt igy leirta.. :D

2018. ápr. 27. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 Nekem is fura lenne, ha ezt így közli, nem lehet valami összetett, sokoldalú srác, ha csak ennyi az elvárása.

Én sem vágyom túl könnyűvérű párra, de azért ennél többről van szó, ennél tartalmasabban is letudnám írni, hogy kire vágyom. A srácnak nem lehet valami komoly önismerete, ha csak ennyi jött ki belőle:D

Alapból kínosnak tartanám, ha valaki ilyeneket kérdez, miért kellene erről témázni? Szerintem bármi is lett volna a válaszotok, azon töprengenétek, hogy hogyan idomuljatok ezekhez az elvárásokhoz, tehát alapból mindegy ez a kérdés.

2018. ápr. 27. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srac hany eves? Mert megharcolni valakiert nem ugy kell, hogy o mondja neki elore, hogy ez igy lesz. xD Jezusom.
2018. ápr. 27. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Férfinyelven ez annyit tesz, hogy nem a saját kaliberjének megfelelő nőkre vadászik, hanem önmagánál jobbakra. Vagánykodik, hogy olyan nőket is megdöntött, akik normál esetben szóba se állnának vele. Magyarul egysejtű, akit a farka, és a vére irányít, a "vadászat öröme" hozza lázba. Kellene a francnak.
2018. ápr. 27. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Jahh csak itt az a bibi ha mégis olyan nőt talâl aki nem adja könnyen magàt és itt most nem rólad beszélek hanem olyan nőröl aki csak huzza az agyàt elhúzza a mézes madzagot és egyfolytàban ezt csinalja akkor abban mi a kihivàs !?Amei vonat nem vesz fel azért nem érdemes futni .Oké ne add könnyen magad de ne is jáztszd el az elérhetetlent .
2018. ápr. 29. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!