Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés

A srác, akivel járok 1 éve szakított az exével. A csaj megcsalta. Nehéz időszak következett be nála, amiről nem mesél, bár nagyon semmilyen lelki dologról sem. Mi 1 hónapja vagyunk együtt, de már hónapok óta ismerkedtünk. Amint meghall egy szerelmes dalt, már depis lesz, pár percig befordul. Azt érzem, hogy kevés vagyok neki, hogy nem tudok versengeni egy olyan nővel, akinek nem kellett.. Megalázónak tartom, pedig annyiszor kérdeztem, hogy továbblépett-e, és mindig azt mondta hogy igen.

Az egyetlen akarok lenni, és most!

nekem is van múltam, és elhiszem, hogy neki ez akkor fájt, de nem tudok ehhez a nőhöz felérni és nem is akarok. Talán akkor fogok tudni, ha elhagyom? Tök nevetséges.

Mit tehetnék? Lépjek ki? Fog ez változni?

Azt gondoltam, hogy szebbé tehetem az életét, de addig nem tudom, amig ez a szálka ott van!

jah, egyébként rák csillagjegy.

2019. aug. 5. 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

"jah, egyébként rák csillagjegy"

:D

Ezt mondhattad volna az elején is, akkor nem olvasom végig.

2019. aug. 5. 01:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A végére írtad volna inkább,hogy szereti a sültkrumplit...ha már valami totál felesleges dolog kellett oda.

Elég gáz,amit csinál amúgy.Ott vagy neki de azért az ex miatt depizik be.

Valóban kevés vagy ahhoz,hogy elfeledtesd vele úgyhogy te jársz jobban ha kilépsz

2019. aug. 5. 02:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nőként ugyanígy borzasztóan zavarna ez engem, mint most téged. Lehet továblépett, de még egyáltalán nem felejtett. Neki nem elég az 1 év felejteni, 2 kell neki, hogy már ne jusson minden nap eszébe az exe. Van ilyen. Addig nem kellett vplma kapcsolatba kezdenie. Kutyaharapást szőrével, de nála ez láthatóan nem működik. Hiába van új párja, ha még hatalma van fölötte az exe emlékének. Van egy kis csücsök a szívében, ami még mindig azt a lányt szereti. És sajnos nem is biztos, hogy olyan kicsi az a csücsök.
2019. aug. 5. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!