Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ezt akarta megtudni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel jóban vagyok, és rettentően tetszik is. Úgy veszem észre illetve mások is mondták hogy ezt kölcsönösnek vélik. Előállt múltkor egy szitu. Kérdezni akart tőlem valamit. Aztán kis gondolkodás után azt mondta hogy nem akar belebonyolódni....
Szerintetek az érdekelte volna hogy van-e valakim? Ez a belebonyolódni dolog nagyon arra enged következtetni hogy esetleg érdeklem őt. Szerintetek?
2019. júl. 31. 11:21
11/17 anonim válasza:
Szájrapuszi... na várj...
Eddig hányszor randiztatok?
12/17 A kérdező kommentje:
Egyszer sem. Munkából kifolyólag talalkozunk
2019. júl. 31. 13:44
13/17 anonim válasza:
Akkor randizzatok aztán meglátod... első randin nem szokott csók lenni, de előfordulhat!
Először a kezét próbáld megfogni, ha azt hagyja akkor utána jöhet a csók!
14/17 A kérdező kommentje:
Azt terveztem hogy meglepem majd valamivel és mondom neki hogy azért ajándékoztam meg hogy érezze hogy mennyire fontos nékem. Ez szerintem jó ötlet . ugye?
2019. júl. 31. 14:49
15/17 anonim válasza:
Hívd el randira és akkor lepd meg egy szál rózsával!
16/17 anonim válasza:
Költözzetek össze, akkor nem lesz távolság. Lakva ismerkszik meg az ember, lehet összejöttök.
17/17 A kérdező kommentje:
Azért az már tényleg gyors.
2019. júl. 31. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!