Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarta megtudni a nevem, ha nem is keres?
19 vagyok,lány.
Tegnap éjjel egy kávézóban odajött hozzánk(barátnőmhöz is) pár srác beszélgetni.
Az egyikőjük nagyon nézett feltűnően,aztán elkezdtünk beszélgetni ,de arról ment a téma legfőképp,hogy mi lehet a nevem,tudni akarta.
Megdicsérte a külsőm,szépeket mondott...Amikor mentek el, az ablakon keresztül puszit,szívet dobtunk egymásnak.. poénból ment. A nézése mindvégig nagyon megfogott,megtetszett.
Miután elmentek, rá egy pár percre visszajött,hogy kiderítse a nevem ..megmondtam neki.
Bejelölt fb-n, visszajelöltem neki dél körül. Nem írt azóta semmit . Nem értem ,hogy minek jelölt be....
Ami még nem mellékes,nagyon nem, hogy az egyik haverja odaszólt neki,hogy hagyjon engem,van barátnője .
Megnéztem fb-n ,és aszerint nincsenek kapcsolatban , de azt láttam,h nem rég újra ismerőse lett a lány.
Arra gondolok,hogy e csak egy kis flört volt,és sokat jelent neki még a volt barátnője . Viszont azt nem értem,hogy miért jött vissza azért ,meg miért ragaszkodott ahhoz,hogy megtudja a nevem.
Én írni nem fogok neki.
Mi a véleményetek?
Kedves lányka!
Ha a fiú bemutatkozik, irtó nagy tahó vagy ha te nem!
"kedves" válaszoló!
nem mutatkozott be,ez az egyik, a másik meg az, hogy nem kötelességem egy idegen srácnak elmondanom a nevem,ha nem akarom. kitartó volt,megtudta.
tahóság meg az,hogy a barátnője mellett így flörtölget.
csak viccből csinálta az egészet.
tetszel neki de nem akar semmit
én is ezt tartom valószínűnek,hogy nem akar semmit.
de hogy engem mindig ilyen srácok találnak meg, vagy foglalt ,vagy fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!