Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért akarta ezt megtudn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért akarta ezt megtudni? Mi volt a célja vele?

Figyelt kérdés
próbálom egyszerűen megfogalmazni. van egy lány (16) én (19) én onnan ismerem hogy egy volt oszt.társamnak barátnője volt de már szakítottak. most egyedülálló. nekem sincs senkim. és ha suliban összefutunk köszönünk, illetve beszélgetünk msnen a lánnyal. pénteken pl. meglátott és megvárt együtt mentünk hazafelé (fura szitu volt :)) és ott is tett fel olyan kérdéseket hogy pl. "hol a csajod" aztán utána msnen azt erőltette beszéljek barátnőjével aki ott volt náluk...tehát látták mindketten de végül hogy nem igazán mentem bele az ilyen játszadozásba kiderült arra ment ki az egész hogy kiderüljön tetszik-e nekem... én nem titkoltam h. szerintem jól néz ki és kedves aranyos csaj, de meglepett tőle ez a kérdés. a miértjére azt mondta hogy jó tisztában lenni vele. tehát nem tudom....miért kérdez tőlem ilyet, talán szeretne valamit? nem akarok túl sokat sem beleképzelni ebbe az egészbe de eszembe jutott hogy most hogy tisztában van vele nem lesz olyan közvetlen, nyitott velem? nem tudom.
2010. máj. 17. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:

hú vazze így 11 fele kicsit nehéz megemészteni az írásod

de am szerintem tetszel neki, szal hajrá

2010. máj. 17. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
ne agyalj, hívd el
2010. máj. 17. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaj. Hagyjad már, nem véletlenül kérdezte Ő ezt... Ezt még így, pár mondatból is le lehet szűrni. :D
2010. máj. 17. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
én is eljátszottam a gondolattam csak mondom lehet túlreagálom kicsit aztán ha "bepróbálkoznék" csak én égnék be:) de lehet persze hogy olyan vaksi vagyok hogy nem veszem ezeket a jeleket amikkel talán jelezni próbál..áh nemtom:)
2010. máj. 17. 23:04
 5/8 A kérdező kommentje:
ma 23:04 : vagyis? :) jó vagy rossz értelemben ?:D
2010. máj. 17. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Osztom az elő véleményét...nehéz ezt ilyenkor már felfogni XD

De amúgy szerintem tetszel neki:)

Hívd el randira...aztán majd alakul a molekula XD

19L

2010. máj. 17. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagyis tetszel neki és azt akarta kipuhatolni, hogy van-e értelme nálad próbálkoznia. :)

23:04-es voltam.

2010. máj. 17. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, olyan vaksi vagy, hogy a sötétben egy égő gyertyát sem találnál meg...

Tetszel neki, biztos szívesen ismerkedne veled, direkt nem azt írtam, hogy járna, mert nem kell mindent előre eldönteni.. de tetszel neki.

Viszont ha ő is tetszik neked és neked sem lenne ellenedre, akkor szerintem ne légy puhap.cs, és ne azt várd már, hogy ő kezdeményezzen, hanem legyél mán egy kicsit, aztán te is kezdeményezz! Beszélj vele, hívd el ide-oda, stb...

2010. máj. 18. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!