Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszott velem? Azt akarta, hogy úgy érezze, hogy hatalma van? Vagy tényleg nem akart elcsábítani?
Figyelt kérdés
Hey! 15 éves fiú vagyok. És szóval van egy lány az osztályomban, akire az én szememmel bátran kijelenthetem, hogy tökéletes. Rocker lány ellenére abszolút megőrizte a nőiességét, gördeszkázik, nem sminkel soha, és még okos is. Emlékszem, gyakran lent voltunk este nyolcig, aztán másnap írt egy ötös témazárót. Szóval nagyon jóba lettünk. Éppen filmet néztünk nálam, a Gyűrűk urát, amiben egy részt elhülyültem, és annyit nevetett rajta, hogy azt mondta, hogy ez meg ér egy ölelést. És megölelt. Utána 10 perccel megszólalt, hogy észrevette, hogy Ő mindig úgy ölel, hogy átöleli a másik személy nyakát, nem úgy mint a filmekben, ahol így keresztesen ölelkeznek.( [link] tehát így...) én meg mondtam, hogy még én sem öleltem úgy, ahogyan a filmekben. És akkor megkérdezte, hogy elveszítsük-e egymással a "keresztesenöleljükmegamásikat" szüzességünket. És akkor megöleltük egymást úgy. Utána 2 hétig nem találkoztunk, mert beteg lett, és beszéltünk msnen, és megkérdeztem, hogy mit csinálna, ha most hátrafordulna, és ott lennék én. és akkor mondta, hogy elveszíteni velem a "másikoldalasankeresztbenöleljükmegamásikat" szüzességét. Aztán erről beszéltünk két hétig. Közben pedig egyszer azt mondta, hogy ígérjem meg, hogy sosem szeretek belé, mert minden barátsága úgy ment tönkre. Megígértem, nagyon furcsálltam ezt a dolgot o.O Utána pedig amikor meglátott, megölelt úgy szó nélkül. És az azután következő napokban, ha valami olyat mondtam, amitől sírt a röhögéstől, mindig megölelt, és azt mondta: "jajdeimádlak" Eltelt egy kis idő, nagyon jól megvoltunk, belé szerettem. Oké, tudom, hogy megígértem neki, de gondoltam, hogy hátha Ő is belém, megpróbálom..szóval 3 nappal ezelőtt bevallottam neki, és erre olyan arcot vágott, mintha egy halálhírt közöltem volna vele. Majd elkezdett sírni, és azt mondta, hogy "már megint elvesztettem egy barátot emiatt a rohadt szerelem miatt! miért nem elégedtek meg a barátságommal?!" Megöleltem.. megnyugodott. De úgy éreztem, hogy muszáj megcsókolnom, szóval megtettem. Hát nem túlzok, eltartott a csók minimum 6-7 percig..legalább is nekem. Ő szakította meg, majd szó nélkül elment, azóta msnen sincs. Hát...tényleg tönkrement a barátságunk ezzel, de én még mindig nagyon szeretem. Az évfolyamban idén 6 srácot is elcsábított, mindegyiket kikosarazta, már mióta nincs barátja.. De akkor miért viselkedett így? Miért nem volt akár egy kicsivel is távolságtartóbb, vagy valami...2011. jún. 26. 12:40
1/3 anonim válasza:
Ez egyszerű baráti kedvesség. Nem várhatjátok el, hogy kerüljön minden emberi kapcsolatot, nehogy valakit elcsábítson.
2/3 anonim válasza:
A Barátok közt-ben is ilyen a Klaudiához költözött, megörökölt gördeszkás lány.Épít maga köré egy páncélt,kemény csaj, közben vágyna arra, hogy valaki szeresse, dédelgesse, de megijed az érzéstől, amikor elgyengül.Ő ad figyelmet, szeretetet, sokan ezt félre is értik, hogy viszonzást vár érte. De nem jött el a pillanat,hogy ő is akarjon gyengének látszani. Nincs valami a családi életében, amiért ő "erősnek" akarja magát mutatni, sérthetetlennek?
3/3 anonim válasza:
Kedves öcsém! Egy fiú akkor válik férfivá, amikor képes lesz arra, hogy ne legyen szüksége egyetlen nőre sem. Ennek a csajnak olyan csávóra van szüksége, akinek nincs szüksége őrá, mert csak akkor tud ő szerelmes lenni. Nagyon jól mondja a kislány, ok nélkül, túl hirtelen beleszerelmesedtek, miközben ő csak maximum megölel titeket. Valahol élvezi is, hogy ennyien buknak rá és szinte bármelyik fiúval bármit megtehet, ezért ölelget és csábít, de ez a végzete is, mert igazi férfit nem talál, mert mindenki vakon belezúg. Vagy az igazi férfihez nincs elég önbizalma és ezért vadászik könnyű zsákmányra. A lényeg, haver, hogy ha bejön egy csaj, mindig vedd csak incselkedésnek, bármi hízelgőt tesz. Sose vedd igazán komolyan, de élvezd, amit csinál, örülj neki. Azt kell nézni, hogy mennyire igazmondó, becsületes, milyen a faterja, milyen a viszony a faterja és a muterja között. Meg kell ismerni a nőt alaposan, és ennek mértékeben szabad csak beleélned magad. Ne hidd vakon sosem, hogy ő az igazi. Az csak a benned élő vágy. És ez visz tévútra. Tudod, van az a mese, hogy a folyó túloldalán hívja egy gyönyörű, meztelen lány azt utazót, hogy jöjjön érte és vigye át magához, a vándor beugrik a folyóba, ami elsodorja és megfullad, a nő pedig gúnyos kacajjal varjúvá változik és elrepül. Ez egy nayon értelmes lány lehet. Szeress ki belőle sürgősen, írd le vagy mondd el neki, hogy egy hülye csapdába estél, és nem is vagy szerelmes belé, hiszen nem is ismered. Ha meg kacérkodik veled, akkor állítsd le finoman. Neked kell játszanod vele, nem neki veled. Tényleg nem szabad szerelmesnek lennedd belé. Két hétig senki sem beteg. Arra készülj föl, hogy sok ilyen viszonya lehet sok más fiúval párhuzamosan. Ezért kell teljes mértékben tojnod rá mint nőre. Akkor majd belédszeret és megdughatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!