Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen a párunkkal fesztiváloz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a párunkkal fesztiválozni? Jobb mint szingliként?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam úgy fesztiválon,hogy lett volna párom, de most majd leszek. Mire számítsak?

2019. júl. 29. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
hat annyira nem izgalmas, mint szinglikent:D baratokkal a legjobb szerintem - es a baratom szerint is;)
2019. júl. 29. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatban vagyok, voltam, mindenhogy fesztiváloztam már. Egy normális kapcsolatban mellette is el tudod magadat engedni, illetve nekem nem igényem más férfiak olyan szintű társasága, hogy emiatt ne érezzem magamat jól.

Nekem vele jobb volt fesztiválozni.

2019. júl. 29. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Vizet Dunába nem viszünk....
2019. júl. 29. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha megfelelő párja van az embernek akkor a legjobb a világon. Megfelelő alatt nem csak azt értem, hogy a kapcsolat rendben van hanem azt is, hogy bírja az ilyesmit és nem kell vele unalmas öreg házaspárként viselkedni. Mi kb az egész fiatalságunkat végig fesztiváloztuk együtt, de láttam elég sok ellenpéldát. Mondjuk a csaj tök uncsi volt, a srác meg bulizott volna de inkább maradt a csajjal és egyszer sem jött el velünk bulizni. Vagy egyik barátnőmnek volt egy pasija anno aki baromira féltékeny volt és bár eljöttek velünk bulizni esténként de a srác folyamatosan hisztizett meg balhézott ha valaki ránézett a csajra. Ezek amúgy nem voltak annyira rossz kapcsolatok de fesztiválozni nem mennék ilyen emberrel.

Szóval te tudod milyen a párod és mennyire szereti a fesztiválokat meg mennyire tud megfelelően viselkedni ilyen közegben. Én szingliként talán 2 alkalommal voltam fesztiválozni, nekem ezerszer jobb a férjemmel menni mint az volt. De nem mindenkinek ilyen a párja. Bár ha valakivel nem tudsz felszabadultan bulizni az szerintem nem egy jó kapcsolat.

2019. júl. 29. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem sok különbség van, mert soha nem pasiztam fesztiválon és szingliként is elutasítottam mindenféle bepróbálkozót. Minden más dolgot, amit egy fesztiválon csinálnék (koncertek, borozás, haverokkal és random emberekkel hülyülés) ugyanúgy tudom a párom mellett/párommal csinálni. Ha meg más koncertet akarunk megnézni vagy épp mást akarunk csinálni, akkor arra az időre különválunk aztán majd megtaláljuk egymást pár óra múlva.. Sosem volt ebből probléma.
2019. júl. 30. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
#4-gyel értek egyet, teljes mértékben
2019. júl. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!