Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit tegyek? Eloszor elutasit de utana mast mutat.
Munkahelyemen van egy lany aki nagyon tetszik, beszelgettem vele szemelyesen, aztan kozoseggi halon, szobahoztam hogy talalkozhatunk-e meg, erre o azt valaszolta hogy van egy alakuloban levo kapcsolata de ne vegyem sertesnek(konkret nemet nem mondott) , evvel en annyiba hagytam a dolgot, ami nem megy azt nem kell eroltetni alapon.Eltelt egy ket het, nem nagyon beszelgettunk csak koszontunk egymasnak, aztan reszemrol csak erosodtek az erzesek...elkezdtem kerulni es megprobaltam levegonek nezni mert az erzeseim kihatottak a munkamra, nem tudtam teljesen a melora koncentralni, kozbe pedig eszrevettem hogy folyamatosan figyel, amikor a kozelembe van akkor zavarba jon amugy en is...volt vagy 2 olyan alkalom amikor ugy ereztem hogy jon utannam mintha beszelni szeretne velem de akkor nem sikerult munka miatt illetve masodjara en keson kapcsoltam vagy lehet azert mert en is a szegyenlosebb fajtabol vagyok :))
Azt meg hozzatennem hogy en 29 vagyok o pedig 21...plussz nehany hettel ezelott kaptam egy jobb allasajanlatot ugyanott ahol most is melozok, meg nem tudtam donteni mert ha elvallalnam akkor nem latnam tobbet :|
Mi a velemenyetek?
Elutasított, mit nem értesz rajta? És utána se mutat semmit, csak te hiszed azt, mert azt akarod hinni.
"kozbe pedig eszrevettem hogy folyamatosan figyel, amikor a kozelembe van akkor zavarba jon" Nyilván, gondolom azt nézi bámulod-e és zavarban van, mert baromi kínosnak érzi, hogy a közeledben kell lennie amikor tudja, hogy tetszik neked.
"volt vagy 2 olyan alkalom amikor ugy ereztem hogy jon utannam mintha beszelni szeretne velem" Nem akart veled beszélni és nem utánad jött, hanem arra volt dolga. Ha beszélni akart volna veled, akkor beszélt volna veled. Ez a viselkedés csak azt mutatja, hogy kényelmetlenül érzi magát a közeledben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!