Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy gyonyoru nônek egy sokkal csunyabb pasija van, mire gondolok mikor eloszor meglatjatok oket?
Miért van vele? Még ha megnyerő, szeretnivaló a természete, külsőleg mit lát benne?
Nem tudnék ilyen férfihoz vonzódni.
Szerintem a férfiaknál a "csúnyaság" sokkal kevésbé egyértelmű fogalom, főleg mert egy tartományban átfed a "férfiasság" fogalmával. Nekem volt helyesebb (és az összes későbbinél gazdagabb) pasim, akinek a külseje tetszett meg, még amikor fiatalabb és szebb voltam, és minden vele volt a legkevésbé jó. Saját nem túl nagyszámú tapasztalatom azt mutatja, hogy egy férfi iránti testi vagy lelki vonzalmam semmilyen összefüggést nem mutat a közvélekedés szerinti "helyes" voltukkal.
Ezért én semmit nem gondolok a kérdésben leírt helyzetben.
Azt, hogy nézd már, jó látni, hogy nem igaz, amit ezen az oldalon állítanak rólunk a férfiak, mert nem vagyunk felszínesek.
22/L
Semmire.
Mielőtt kérdeznéd: nem ítélkezem, különben sem CSAK a külső számít.
21/L
Semmire, ez egy elképzelhető helyzet, a nőnek kell szépnek lennie. Ha visszagondolok azokra a fiúkra, akikbe szerelmes voltam, a többség nem felelt meg a standard "helyes pasi" képnek.
Viszont fordítva fura, amikor a fiú néz ki jól és a lány nem annyira. Az a fiúra nézve olyan kiábrándító, még ha tetszene is esetleg, akkor sem biztos, hogy kellene miután szakítottak, mert volt olyan "igénytelen", hogy egy "csúnyább" lánnyal összejött. 22/L
Nagyon álszent duma ez: nem a külső a fontos.
Akkor ti miért nem egy ronda pasival jártok?
#8 Remélem, tudsz mondatot értelmezni. Bár ez alapján nem úgy tűnik.
Azt írtam, hogy nem CSAK a külső a fontos, kiemeltem a csak szócskát is. Ez azt jelenti, hogy persze, ez bizonyos mértékben számít a külső (gondolom te sem jönnél össze zsíros hajú, krumplis zsák testű, piszkos körmű nővel), csak azért nem olyan mértékben, mint ahogy ti gondoljátok. Attól függetlenül, hogy nem alapfeltétel a kigyúrt test és a modell arc, még igen is, vannak elvárások, csak nem a csillagos egekben, ahogy ti gondoljátok. :)
Ezenfelül a CSAK szócska még arra is utal, hogy a külső mellé társul például a belső, ami nagyobb arányban számít. Ha megszeretsz valakit, akkor fényévekkel szebbnek látod, mint amilyen. :) Mondd, neked volt már ilyenben részed? Szerettél már valakit úgy teljes szívedből?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!