Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok?

Figyelt kérdés
Adott két férfi. Az egyikük nagyon odaadó, tele van szeretettel, gyengéd, érzelmes, kedves.Lehet rá számítani, jó vele a kommunikáció, el tudnám képzelni vele hosszú távon, mint férj, és mint a gyerekeim apja. A másik férfi pedig szintén figyelmes, jó vele lenni, viszont soha nincs rendes munkája, nem stabil, minden mindegy neki, majd lesz valami alapon él. A második férfi mellett jobban el tudom engedni magam, igazán önmagam vagyok, csak úgy repül az idő, ha vele vagyok. De zavar az, hogy nem tudnék alapozni rá, nem tudnék vele felépíteni egy rendes életet. Meg tud az ilyen ember komolyodni, vagy válasszam a stabil személyt?
2019. júl. 24. 12:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd azt a harmadikat válaszd, akivel egyértelmű lesz, hogy vele akarsz lenni és nem kell gondolkoznod, hogy őt válaszd-e, vagy egy másikat.
2019. júl. 24. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Összejössz az elsővel, mellette kavarsz a másodikkal. Nem?
2019. júl. 24. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedési fázisban vagytok és már családot tervezel? OK, értem én, hogy próbálsz előre nézni, de ez rohadtul nem így működik a való életben. Bármelyikkel is jössz össze, érhetnek meglepetések, az ismerkedési fázisban még abszolút nem tudod megmondani, hogy ki alkalmas hosszú távon családalapításra és ki nem.

Válassz olyat, akihez vonzódsz. Lehet, hogy nem fogtok családot alapítani (a másikkal sincs erre garancia), de legalább megtanulod, hogy akkor tervezz hosszú távra, ha már legalább két éve együtt vagy valakivel és még mindig működik a dolog. Addig még elméleti síkon sem érdemes, mert ha te főleg a családalapításhoz ragaszkodsz, nem pedig a férfihoz, akkor 10 év múlva garantáltan elvált leszel.

2019. júl. 24. 13:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat/tanácsokat. Lehet igazatok van, kicsit úgy érzem kifutok az időből. Szeretnék már komoly kapcsolatot. De várok, amíg jön valaki, akivel minden klappol majd.
2019. júl. 24. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Túlkombinálod kérdező. Azért a párkapcsolatok nem csak valamiféle jövőbeni számításokról szólnak.

A párkapcsolatot a jelennek is megéljük.

2019. júl. 24. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!