Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok?

Figyelt kérdés
Adott két férfi. Az egyikük nagyon odaadó, tele van szeretettel, gyengéd, érzelmes, kedves.Lehet rá számítani, jó vele a kommunikáció, el tudnám képzelni vele hosszú távon, mint férj, és mint a gyerekeim apja. A másik férfi pedig szintén figyelmes, jó vele lenni, viszont soha nincs rendes munkája, nem stabil, minden mindegy neki, majd lesz valami alapon él. A második férfi mellett jobban el tudom engedni magam, igazán önmagam vagyok, csak úgy repül az idő, ha vele vagyok. De zavar az, hogy nem tudnék alapozni rá, nem tudnék vele felépíteni egy rendes életet. Meg tud az ilyen ember komolyodni, vagy válasszam a stabil személyt?
2019. júl. 24. 12:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kitalálom: a második számú versenyző jobban néz ki.
2019. júl. 24. 12:03
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
A "stabil" meg hamar levágja majd hogy csak hatalmas ribi vagy és lecserél egy normális csajra!
2019. júl. 24. 12:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Amelyikkel jobb a szex. Barátságból sose járj senkivel, feleségül meg pláne nem menj hozzá. Lehet hogy te nem fogod észrevenni, de a "barát" férj csak szenvedni fog melletted.
2019. júl. 24. 12:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Egyiket se.

Majd akit szeretsz.

2019. júl. 24. 12:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Ismerkedésnél tartunk mindkettő személlyel, nem volt szex velük. Nem gondolom hogy "ribi" lennék emiatt. Pont hogy nem tartom magam annak, ugyanis el szeretnék indulni komolyabb irányba. De úgy érzem, mindkettővel jó és nem tudom mit tegyek.
2019. júl. 24. 12:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Kár volna az eszedre hallgatni,abból később ugyan olyan szenvedés lenne,mint a szarok bele mindenbe, laza vagyok második opciós férfival.Szóval hallgass a.szívedre,mert meg kell tanulnod valamit.Amùgy szex nem döntő,ha amùgy szarrá unod magad,és bdogtalan.vagy.Csak szex önmagában pusztán egy kis ideig ad látszat boldogságot.

Vagy keress egy harmadikat.

2019. júl. 24. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Akármelyiket választod, sosem leszel mellette boldog, ha két vas van a tűzben.
2019. júl. 24. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Az egyik az ari, jófej, a másik a izgi rosszfiú.

Tudod kik ők? Szabadidős partnerek...

2019. júl. 24. 12:12
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Amelyik tele van g***vel. (úgyis a 2-at fogod, aztán majd rísz, hogy bár az elsőt választottad volna)

33/f

2019. júl. 24. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért írtam,hogy keress egy harmadikat,mert mind a kettő férfiban alap tuljdonsâgok zavarnak,szóval amelyikkel jobb lesz a szex,attól az ember még ugyan az marad.És nem.is.tűnsz úgy mint,aki nagyon.odáig lenne bármelyikért is.Ùgy válogtasz,mint a hentes boltba.
2019. júl. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!