Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megvicceltem a férjem, megsért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvicceltem a férjem, megsértődött?

Figyelt kérdés

Küldtem neki egy üzenetet, hogy jelentkeztem szextelefonos munkára. (jelenleg nincs állásom)

Először azt akartam írni, hogy zöldre festettem a hajam, de azt nem hitte volna el.

Meg akartam viccelni, hogy egy kicsit kizökkenjen a monoton munkából, erre idegbeteg lett, és rögtön elhitte a dolgot.

Máskor mindig viccelődünk, hülyéskedünk akár morbid dolgokkal is, de most furán reagált.

Nekem csak az fáj az egészben, hogy ezek szerint 10 év után nem ismer, és nem bízik bennem.

Szerinte “túl hiteles” voltam.

Én, aki egy 100% monogám, konzervatív nő vagyok.

Tényleg elhitte, vagy csak felháborodott?

Szerintetek ennyire rossz vicc volt?

Én 32, ő 34, 9 éve együtt.

2019. júl. 23. 20:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Lehet éppen stresszes időszakában találtad be. Lehet éppen 10 perccel az sms-ed előtt ugratták a kollégái, hogy nem baj, max. szextelefonozni fog a párod.

A vicc lehet jó is meg rossz, arra kell ráérezni mikor lehet betolni.

2019. júl. 23. 22:28
 22/24 A kérdező kommentje:

Hazajött, egyszerre kértünk bocsánatot.

Részemről rossz vicc volt, ő túlreagálta. :)

2019. júl. 23. 23:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerosom meg azt kamuzta a nojenek h van egy eltitlolt gyereke es megy érte az oviba.
2019. júl. 24. 00:13
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ilyennel viccelni a párommal erre mindig csak annyit mond "jó, de akkor hozzad apunak a pénzt". Szóval mindketten tudjuk, hogy szó sincs ilyenről, sértődés meg főleg nincs belőle.
2019. júl. 24. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!