Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megvicceltem a férjem, megsért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvicceltem a férjem, megsértődött?

Figyelt kérdés

Küldtem neki egy üzenetet, hogy jelentkeztem szextelefonos munkára. (jelenleg nincs állásom)

Először azt akartam írni, hogy zöldre festettem a hajam, de azt nem hitte volna el.

Meg akartam viccelni, hogy egy kicsit kizökkenjen a monoton munkából, erre idegbeteg lett, és rögtön elhitte a dolgot.

Máskor mindig viccelődünk, hülyéskedünk akár morbid dolgokkal is, de most furán reagált.

Nekem csak az fáj az egészben, hogy ezek szerint 10 év után nem ismer, és nem bízik bennem.

Szerinte “túl hiteles” voltam.

Én, aki egy 100% monogám, konzervatív nő vagyok.

Tényleg elhitte, vagy csak felháborodott?

Szerintetek ennyire rossz vicc volt?

Én 32, ő 34, 9 éve együtt.

2019. júl. 23. 20:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindenki érti a viccet ...ha ő ilyen tipus máskor ne szórakozz ezzel.
2019. júl. 23. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha egy konzervastív nő vagy,és így ismer akkor ledöbbenhetett tényleg. Én egy mélyen vallásos barinőmnek dobtam be pár éve hogy nézzük meg a Szürke 50 árnyalatát :)

1 hónapig nem szólt hozzám , úgy megsértődött....

2019. júl. 23. 20:44
 13/24 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy így ismer, és azt is tudja, hogy nehezen megy a telefonálás. Ügyeket is e-mailben, személyesen intézek, ha lehet.

Azt mondta, hogy hirtelen nem erre gondolt, hogy én milyen vagyok valójában.

Szerintem elborult az agya. :D

2019. júl. 23. 20:56
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Talán az én felfogásom fura, de nem tudom miért sértődött meg. Ha ezt én játszom el az enyém biztos vette volna a lapot és sok sikert kívánt volna a munkához. Lehet, ki is próbálom mi lesz a hatása . 😀😂
2019. júl. 23. 21:14
 15/24 A kérdező kommentje:

Ő egy kicsit maradi. :)

Rögtön arra gondolt, hogy boldogsága kicsiny forrása MIT TETT?!

Este bocsánatot kérek tőle, ha hazaér.

2019. júl. 23. 21:16
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Az enyém is jó munkát kívánt volna 😆 Mert ismer . 9 éve együtt vagytok azért ott már ismeritek egymást illetve egymás humorát.

Szólja meg h dragám megsütött a nap de besèrtődni felesleges.

2019. júl. 23. 21:25
 17/24 anonim ***** válasza:
29%
Jó élőben más ilyennel viccelni, mert úgyis tudod, hogy poén a hangból a pillantásokból... De leírva semmi ilyen nincs nem tudhatod.
2019. júl. 23. 21:27
 18/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem bízik bennem?
2019. júl. 23. 21:35
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Ne csinálj ebből ügyet. Bocsánatot kérsz, jöhet a békülős szex és kész. Ne vonj le bizalomra vonatkozó következtetéseket. És máskor ne viccelj szexszel. Nyilván érzékeny pontra tapintottál.

32/N

2019. júl. 23. 21:41
 20/24 anonim ***** válasza:
59%

Tulreagalta erosen.

És igaza van annak, aki azt írta, hogy fordított esetben te lennél a humoetalan fapitsa. Ha én ilyent mondanék a páromnak, röhögne és megtoldana egy poennal.

2019. júl. 23. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!