Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van jogi alapja az ex élettárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogi alapja az ex élettársam fenyegetőzésének?

Figyelt kérdés

Az exemmel 3 éve fejeztük be a kapcsolatot.

Akkoriban hitelt intézett minden nem kívánatos helyről. Pl provident, cetelem, stb.

Nekem is lett egy bar-os Faktoringos ügyem amit azóta is fizetek 2025ig

Most azzal fenyeget hogy polgári perre visz hogy fizessek én is azokból a hitelekből amik a nevén vannak.

Nem voltunk házasok csak élettársak.

Van okom félni vagy csak fenyegetőzés.

Beszéltem már ügyvéddel(bár nem a szakterülete ez a téma)ő azt mondta mindenki azt a hitelt fizeti ami a nevén van.

Köszi előre is a segítséget!

2019. júl. 18. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Jó lenne tudni, milyen hitelekről van szó.... Szimpla személyi kölcsön (a semmire), vagy lakàst vettetek a pènzből, vagy autót, amit valamelyikőtök ma is használ?
2019. júl. 18. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem voltatok hivatalosan élettársak,akkor mindenki fizeti,ami a nevén van.
2019. júl. 18. 19:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi féle lakás vásárlási hitel. Privedentéktől vett fel többször is. Volt egy előfizus teló ami nem lett fizetve. Egyik sem az én nevem alatt fut.

Sosem szerepeltünk egy lakcímen.

2019. júl. 18. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben semmi esélye, üres fenyegetőzés. De menjen csak ügyvédhez és perkálja le neki az óradíjat cserébe azért, hogy az ügyvéd jól körberöhögi.
2019. júl. 18. 19:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2019. júl. 18. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi alapja nincs az exed igényének.
2019. júl. 18. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
2 ostoba életre nem való ember összekeveri a szerlmet a pénzügyekkel...
2019. júl. 18. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Vicces.

Ne aggódj e miatt!

2019. júl. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!