Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul leszek ezen valaha? Mert en mar nem hiszem.
3 ev 4 hónapig voltunk együtt már több mint 4 éve külön vagyunk nem is beszelünk sajnos egy faluban lakunk de ahhoz kepest lassan egy eve lattam utoljara. Sokat gondolok meg ra legrosszabb,hogy szoktam is allmodni vele..Mar mindent probaltam szakember mas lany mindent.. De semmi nem segitett!! Nem akarom vele ujra kezdeni..meg keresni meg foleg mert pofon lenne belole!! Van baratja
Egyszeruen nem tudok mit csinalni..meg mai napig elkap neha egy maro erzes es hianyzik..pedig nem erdemli meg ido..ido.. de mennyi????!?!? 22F
Idő kell amíg túllépsz rajta. De azért járj nyitott szemmel, ismerkedj. Nem baj, ha egyelőre nem tudsz kialakítani kapcsolatot, az majd adja magát. Viszont felesleges sokáig kínozni olyan nyilvánvaló dolgon, amit te is tudsz. Ez csak időpazarlás és lemaradsz a jó lehetőségekről.
Elfelejteni nem fogod soha, mert sokáig voltatok együtt. De gondolj arra, hogy ő már továbblépett. Tegyél te is így!
Hatalmasat csalódtam benne,hatalmas pofont kaptam tőle!
Az életemet rá bíztam volna szó szerint!
Én 5 évig sírtam egy másfél éves kapcsolatom végett. De úgy érzem, hogy jobban jártam nélküle. Az a nyűg, a teher, amit jelentett volna, főleg azért, amilyen vér folyik benne...
Megcsalt volna csak és tényleg egy ribizli lett.
Összefeküdt a fél várossal.
Neked, mint ahogy nekem is, nem az hiányzik, ami ő volt, hanem a tudat, hogy volt aki ragaszkodott hozzád. Igazából csak ehhez az álomképhez ragaszkodsz, ami nem létezik.
Keress valakit, mert higgy nekem, van tőle sokkal jobb ember is. Csak meg kell találnod azt az egy személyt és rá fogsz jönni, hogy nem érte meg érte sírni, vagy pontosabban utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!