Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl leszek valaha ezen a szakításon?
Ės mi ezt honnan tudjuk?
Feküdj vissza aludni: *
A tüzet nem egy ember generálja, hanem kettő. Ha hiányzott anno, akkor te is tehettél volna érte.
Az volt az igazi, ezért elmúlni soha nem fog. Csak csillapodni, enyhülni.
Felerősödni meg talán akkor fog, ha a mostani, új pároddal a tűz enyhül, és problémák bukkannak fel. (mert probléma mentes kapcsolat nincs, vele jár, amit kezelni szokás, nem pedig kidobni a kapcsolatot)
nem ócsárolásképpen mondom, de nagy butaságot csináltál...a szerelem átlagosan 2 évig tart...nem tart örökké...ajánlok figyelmed 2 könyvet amik talán segíthetnek megérteni hol hibáztál:
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
Gary Chapman: A házasság négy évszaka
az idő begyógyít minden sebet...még ha most úgy is érzed, hogy fáj és soha nem ér véget...idővel elmúlik ez az érzés...az új kapcsolatodat ne tedd tönkre, becsüld meg azt aki szeret!
21F
Kb. szó szerint leírtad azt, ahogy én egy éve voltam.:)
Én szakítottam a vőlegényemmel, mert nem volt már tűz, fizikailag nem bírtam már rá úgy gondolni. Aztán összejöttem Mr. Nagy Ő-vel (nem), aki tüzes volt, csodás pasi, elégtem naponta a szerelmében, a veszekedéseink után konkrétan le akartam ugrani a hídról, aztán amikor megcsalt és elhagyott, megpróbáltam megölni magam. A mai napig súlyos hibának tartom, hogy nem sikerült.
Azóta néha találkozom a volt vőlegényemmel, de nem érzek már iránta szerelmet, és szexuális vágyat sem, ebben biztos vagyok. Mi 4 hónapja jártunk az utána jövő sráccal, amikor szétköltöztünk a vőlegényemmel. Annyira fájt, hogy elment, elvitte a bútorait, én meg ott maradtam "egyedül", pedig én akartam szakítani.
Kb. január óta nem beszélek a tüzes exemmel, most őt heverem ki, mit ne mondjak, nagyon nehezen megy. A vőlegényem sokszor eszembe jut, de nem úgy, hogy elrontottam a kapcsolatunkat, hanem úgy, hogy "bár szeretnélek téged, mert te jó vagy", de nem szeretem őt.:/
A pszichológusom szerintem elmegy kozmetikusnak, mert sikertelen a terápiám:) Én egyébként azt tanácsolom, hogy keress segítséget, nem kell orvoshoz menned feltétlenül, csak legalább anyukádnak/barátaidnak beszéld ki az érzéseidet.
27L
Hát ne haragudj, de ahogy elolvastam, nem vagy túl szimpatikus… Sajnálod magad, miközben te dobtad ki az exed egy másik pasiért. Ő vajon hogy érezheti magát, ha te így? Elvileg neki van oka szenvedni!
"Normális ez?" Nem! Ha igazán szeretnéd az új párodat, akkor rá gondolnál, nem ezekre a dolgokra, úgyhogy te két férfit is hülyére vettél, ahogy elnézem. Lehet, hogy nem kéne hülyítened tovább a mostani barátodat (sem)? Talán találhatna egy olyat, aki biztosan őt akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!