Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek képes leszek valaha egy normális szerelmi kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Életem legelső párkapcsolata nagyon csúnya véget ért, kiderült, hogy a férfi átvert szinte mindenben, hihetetlenül megalázva érzem magam. (ezt nem szeretném részletezni) Ez volt olyan két hónapja.

Szoktam beszélgetni srácokkal, de jelenleg számomra elképzelhetetlen, hogy a jövőben párkapcsolatom legyen, szinte mindenkiben ugyanazt látom és érzem, hogy mi van, ha ő is csak át akar verni, csak meg akar alázni, ki akar röhögni, stb. Nem tudok bízni bennük.

Közrejátszik az is, hogy duci vagyok, és nagyon örültem, hogy akadt végre valaki, aki észrevett és nem leprásként és emberi hulladékként tekintett rám. De ennek most vége, így a nagyon nehezen felépített kevéske önbizalmam immár 0 lett.

Nagyon szépen kérlek titeket, hogy bunkó és troll válaszok kíméljenek, nincs arra szükségem, hogy még jobban belém rúgjatok. Köszönöm.

22/N

2017. dec. 13. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

én is hasonlón mentem át.

és most nem is kívánok senkivel összejönni, jó egyedül nagyon.

szerintem hónapokig, pár évig neked sem kéne erre rágörcsölni.

annyi minden jó van a pasizáson kívül.

a remek alakomat viszont ennek a csalódásnak köszönhetem, sosem voltam duci, de 55 és 65 között voltam.

most viszont 49 kg vagyok, pusztán az érzelmi stressz miatt.

és most nyugi van, sokat olvasok, alszom, nyelveket tanulok... kerek a világ így is.

2017. dec. 13. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez majd erőssé tesz téged. Nem tudom esetleg ha nem vagy elégedett az alakoddal elkezdhetnél edzeni az önbizalmadon is segítene szerintem, és lekötnéd magad.

Csak ösztönözni tudlak:)

Sok sikert és boldogságot :)

2017. dec. 13. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is ha úgy gondolod, akkor kezdj el edzeni, legalább is nekem nagyon sokat segített. Azt hittem sose fogok lefogyni, de aztán már nem is azért edzettem, mert le akartam, hanem mert annyira jó érzés volt, könnyebb lett minden, megjött az önbizalmam is, megtanultam seretni magam, és azóta szinte az egész életem megváltozott. És nem is biztos hogy az edzés miatt, csupán a magamhoz való hozzáállásért...
2017. dec. 14. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:
De a kérdés nem az alakomra irányult, hanem arra, hogyan tudnék ezek után bárkiben is megbízni. Azért köszönöm a válaszokat.
2017. dec. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!