Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? 5 éves párkapcsolatomnak lett vége. Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval nemrég vége lett a kapcsolatomnak. Együtt is élünk. A legnagyobb gond a különköltözés. Mivel Budapesten élek, tudvalevő hogy az albérletárak az egekben vannak. Fizetésem viszonylag kevés, és túlzásnak érzem, hogy egy szobáért 70 ezret kifizessek.
Már van félretett pénzem egy későbbi lakásvásárlásra, viszont arra még 1 évet kéne várjak.
Jó döntés lenne erre az 1 évre hazaköltöznöm a szüleimhez és addig is rakni félre a pénzt az önerőre? Munkám otthon is lenne.
Viszont sajnálnám itthagyni a fővárost, itt lenne egy jó munkalehetőség is szeptembertől, de most teljesen tanácstalan vagyok.
Ki is készültem teljesen, alig alszom, eszem, nem érzem azt, hogy a közeljövőben össze tudom szedni magam.
2019. jún. 30. 17:28
1/1 anonim válasza:
hát csak azért ne maradj mert nem szeretnéd itt hagyni a fővárost, nem vagy most abban a helyzetben. cselekedj racionálisan ha ilyen egyszerűen megoldhatod azt az egy évet szerintem butaság lenne másképp csinálni, aztán majd vissza jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!