Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vége a párkapcsolatomnak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége a párkapcsolatomnak! Szerinted jogosan?

Figyelt kérdés

Kint más országba melozot, melozik, 9hétig nem láttam, 10napja van itthon, ebből 3at találkoztunk 1 et aludtunk közösen

Karácsonykor magukhoz nem vitt el, rádásul 13ra hivatalos volt nálunk, de ő be topan fél 5kor

Én tegnap a közlekedés miatt, 20 percet késtem volna, és azt mondta akkor már ne is menjek! Nagyon rég okozott nekem orgazmust, mindig neki kellet elmeni , vagy cumi vagy bármi más! Nem sexeltünk 1xse mióta itthon van(illetve bocsánat belém tette, és állitolag a gumi miatt , le lankant) Majd tegnap a 20perc miatt késés volt, össze vesztem vele h őő mennyit késet karácsonykor és akkor se volt hajlandó itt aludni velem lenni, pedig meg ígérte! Majd arról volt szó hogy oké...akkor este együtt alszunk tegnap, és erre elment a haverjával Morri ligetbe, ahelyett hogy velem aludt volna! És reggel (ma ) közölte velem, (állitolag kamuvolt csak direkt mondta) hogy megcsalt! Erre is belázadtam....

+ én nem járhattam iskolába, mert azt mondta majd ő egy szépészetit ki fizet nekem, dolgozni se mehetem, mert azt mondta hogy a fél milkás fizujábol add ha haza jön, hogy eltartsam magam...de semmiből semmi

És még Ő dobot!!!!!!!!

Nagyon dühös vagyok! De kedves olvasó ne haragudj tudom hogy tele van hibával, de sírok és fáj! Most komolyan, ebbe a szórakozó helyen nem az van hogy wcbe sexelnek??????? Engem sose vitt szórakozni sehova, max moziba de azt is úgy hogy felét én álltam! Össze vagyok törve , soha sehol nem voltam miatta, és nagyon fáj!

2014. dec. 28. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már semmiértelme nem volt ennek a kapcsolatnak, az most lényegtelen h ki dobott kit.
2014. dec. 28. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyképű puhatecskelőjű kanyegérre szükséged van? Ha nincs, ne sirasd.
2014. dec. 28. 22:12
 3/5 Költőnő? ***** válasza:
67%

Nem,nincs.

Ne haragudj, de a helyesírásod mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Azok a piros aláhúzások a szövegdobozban nem díszítősorok ám...

2014. dec. 29. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

egy ilyen paraszt miatt ne fájjon a szíved.

Ha tényleg szeretett volna, úgy megtöcsköl, amikor hazaér végre, hogy kettéáll a szemed.

2014. dec. 29. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy engedhetted meg magadnak azt, hogy nem tanulsz! 9 hétig távolt volt, te meg nem mentél sehova.. Gondolhattad, hogy a fél milliós fizetéséből nem fog csak úgy adni..

A szerelem már csak ilyen.

De ne fájjon a szíved. Menj el tanulni, mindenképp, mert ez a helyesírás... hát csodálom, ha felvesznek akár a suliba is..

2014. dec. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!