Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik olyan, hogy szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szeret, de nem velem képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés

Ezt mondta nekem, és nem tudom elképzelni, hogy ilyen egyáltalán létezik. Minden rendben van köztünk, soha rossz szavunk nincs egymáshoz, fel se emeljük a hangunkat. Mondta, hogy szeret velem lenni, sok közös van bennünk, de nem velem képzeli el az életét. Szakítani nem akar, mert fél az egyedülléttől, és tudja, hogy még egy olyat nem talál mint én, aki ennyit törődik vele.

Másnap mintha mi se történt volna jött hozzám, hogy velem akar lenni, meg oldjuk meg ezt, meg hogy az összes hosszú kapcsolata közül engem szeret a legjobban.

Nem értem ezt. Valahol úgy érzem ezek után szakítani akarok, valahol pedig nem tudnám elviselni ami ezután jön. 2 és fél éve vagyunk együtt, én vagyok a lány.

2019. jún. 26. 17:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ez egy elég bizonytalan "kapcsolat".

Bármelyik pillanatban, (akár holnap, akár 1 hét múlva, vagy 1 év múlva) talál lyan akivel a jövőjét is el tudja képzelni, és akkor váratlanul dobni fog. Jobb ezt nem húzni, mert ő keresi melletted az igazit, amíg te várod, hogy megjavuljon a lehetetlen, amit tisztázott is veled, legalább korrekt volt.

Én hasonló cipőben jártam, ismerkedtem a sráccal, 1 hónap után már talákozgattunk, nem is egyszer megvolt a kémia, minden tökéletes volt, mire eljutottunk addig a kérdésig, hogy mi legyen? hogyan tovább? Itt arra számítottam, hogy ő is komoly kapcsolatot képzelne el velem.

Erre benyögte, hogy még nem tette túl magát az exén, legyünk barátok extrákkal.

Na ez nekem nem ment. 1-2 hónapon belül láttam facebook-on, hogy kapcsolatban van, jó hamar túl tette magát az exén.

Szóval ez csak kifogás volt, nem akart komolyan, viszont amíg nem lett volna más, addig jó lettem vlna "extrának".

2019. jún. 27. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!