Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik olyan, hogy szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szeret, de nem velem képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés

Ezt mondta nekem, és nem tudom elképzelni, hogy ilyen egyáltalán létezik. Minden rendben van köztünk, soha rossz szavunk nincs egymáshoz, fel se emeljük a hangunkat. Mondta, hogy szeret velem lenni, sok közös van bennünk, de nem velem képzeli el az életét. Szakítani nem akar, mert fél az egyedülléttől, és tudja, hogy még egy olyat nem talál mint én, aki ennyit törődik vele.

Másnap mintha mi se történt volna jött hozzám, hogy velem akar lenni, meg oldjuk meg ezt, meg hogy az összes hosszú kapcsolata közül engem szeret a legjobban.

Nem értem ezt. Valahol úgy érzem ezek után szakítani akarok, valahol pedig nem tudnám elviselni ami ezután jön. 2 és fél éve vagyunk együtt, én vagyok a lány.

2019. jún. 26. 17:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én így már nem akarnék vele lenni.. akkor mi értelme van hogy veled van?

Nem szeret téged, azért van veled mert “fél az egyedülléttől és tudja, hogy még egy olyat nem talál mint én, aki ennyit törődik vele.” Ez nem szerelem. Csak tudja hogy jó ez neki, de nem szeret.

Én szakítanék.

2019. jún. 26. 17:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen. A hosszútávú terveink eltérőek voltak, szerettem, de tudtam, hogy ahogy befejezzük a tanulmányainkat vége lesz. Eleinte sokat engedtem, utána elfogadtam, hogy 2 évnél nem lesz hosszabb életű a történet.
2019. jún. 26. 18:07
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is volt olyan kapcsolatom, hogy nagyon szerettem, jó volt vele, de valahogy nem éreztem, hogy ő az igazi. Nagyon szeretett, mindent megtett értem, tudtam, hogy soha többé nam találok olyat, aki ennyire szeret, de éreztem, hogy nem tisztességes tovább rabolnom az idejét. Szakítottam vele. Ő teljesen összetört, nekem majd megszakadt a szívem érte, sirattam, hiányzott, de tudom, hogy jól döntöttem, hogy elengedtem. Természetes, hogy sokáig hiányzott, hiszen szerettem, mint egy nagyon kedves barátot.

Nem érdemes egy olyan emberre alapoznod a jövődet, aki csak "kedvel", hiszen bármikor találkozhat valakivel, akivel megvan a teljes összhang és akkor viszont menhetetlenül vége a kapcsolatnak.

2019. jún. 26. 18:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik. Ha igazán szeretne, akkor veled képzelné el az életét. Ennyire egyszerű ez.
2019. jún. 26. 18:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbbi kapcsolatom: nagyon szerettem, de teljesen más elképzeléseink voltak a jövőt illetően. Valamelyikünknek súlyos árat kellett volna fizetni azért, hogy együtt maradjunk. Elengedtük egymást. Még mindig hiányzik, de akkor is azt gondolom, hogy jól döntöttem.
2019. jún. 26. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmes és nincs bátorsága szakítani. Ezt jelenti.
2019. jún. 26. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted emberileg, akkor engedd el, mert magától nem lesz bátorsága szakítani. És te is kereshetsz még olyat, aki igazán szeret és veled látja a jövőjét. Ez így tényleg nyögvenyelős lesz:(
2019. jún. 26. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ha ezek után hiányozni fogok neki az csak azért lesz, mert nem akar egyedül lenni?"

Aha. Hát biztos rossz lesz egyedül, de meg kell adni az esélyt egy bolodgabb kapcsolatra.

2019. jún. 26. 19:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen kapcsolatom. 6 év béke, nyugalom, támogatás, kiegyensúlyozott langyos mocsár. Viszont egyikünk sem pont olyan partnert akart véglegesre, mint a másik, csak nem akartuk felrúgni, mert mi van, ha csak rosszabb lenne helyette? Nekem lett előbb elegem, egy héttel utána már nem is értettem, miért húztuk az időt, annyira felszabadult voltam.

Ő elvett volna, ha akarom, de szerelem nem lett volna benne. A szakítás után 1-2 havonta beszéltünk, mert egyáltalán nem maradt harag. 3 hónap után hívott, hogy ő mondja el és ne a helyi pletykákból tudjam meg, hogy találkozgat egy lánnyal és komolynak tűnik. Én nagyon örültem és drukkoltam nekik. Utána hallottam, hogy másfél éven belül elvette és a babájuk is úton volt. Én is megtaláltam a számításomat (munka, költözés) és egy évvel később eljegyzett a párom, mára a lányunk óvodás korú és mindenki a helyére került a megfelelő partnerrel.

Téged sem a ragaszkodás miatt akár maga mellett tartani, csak azért, mert riasztóbb egyedül lenni. Várja, hogy becsapjon a villám a számára tökéletes nő személyében. Arra az időre te is megfelelsz, addig is van kihez szólni és foglalkozol vele. Ő tisztában van a céljaival, csak te akarod másképp látni, ezért veszíthetsz többet, ha ragaszkodsz ahhoz az elképzeléshez, hogy azért még szeret és hiányoznál neki.

2019. jún. 27. 08:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Átmeneti pótlék kapcsolat vagy. Azért durva, hogy így bevallotta. Az meg még durvább, hogy vele vagy még mindig.
2019. jún. 27. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!