Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon helyesen cselekedtem, vagy csak a megszokas miatt hiányzik ennyire?
Több mint 3 eve voltunk együtt. 3szor szakitottunk, par héten belul mindig osszejottunk. Miattam történt a szakitas. Elmondasa szerint en vagyok neki az igazi. Ezt erzekeltette is. Szerettem, rovid ideig szerelmes is voltam bele, de mikor meg osszeismerkedtunk nem volt ilyen komoly, nem is annak indult. Mikozbe szakitottunk lefekudtem massal. De annyira hianyzott hogy mégis osszejottunk. Ő pedig megbocsajatott mindent. Nem éreztem buntudatot h más novel is voltam, hiaba nem voltunk együtt es hivatalosan nem csaltam meg ugye, de megis osszejottunk utana.
Most ismet vége lett. Rossz erzes h ujra nincs. Viszont hiaba foglalkozom mas lannyal, a vege mindig az hogy ő hianyzik.
Kerdezem en, hogy ha mindig osszejottunk és hianyzik, tényleg szerelmes lennek csak nem merem magamnak bevallani? Vagy felek az elkotelezodestol? Vagy a hosszú egyutt toltott idő miatt vagyok úgy hogy megszoktam mert osszesegeben minden jo volt vele. Szakitas is csak az én bulizhatnekom volt es h azt ereztem nem eltem még ki magamat.
Vagy hoztam most 1 rossz döntést, es elveszitem azt a nőt aki tenyleg mindent megtett volna ertem? De ha így is lenne, miert bem érzem magam bunosnek amit mással csinaltam?
Ő is kapott sok jót, hisz csak belemesett ennyire. De utobbi időben inkább ő adott tobbet. Honnan tudjam, hogy ő az igazi? Jelenleg ha rajta mulna együtt lennénk, en hezitalok ezen az egeszen, mert ő csak azt varja h elkotelezodjek felé.
Vagy ha már ezeket ateltuk es nem ereztem bizonyos helytetekben a határokat, veget kell vetni ennek az egésznek?
Semmi sem kötelező. Nem értem, hogy igazából mi a dilemma?
Például:
- kedveled, de annyira mégsem, hogy innentől le kelljen mondani a szabadságról
- aranyos, kedves, biztonságos kapcsolat, de unalmas
- nem tetszik igazán
- se vele, se nélküle állapot
- “nagyjából” tetszik, de a gondolattól, hogy egy életet leélj vele pánik fog el, és menekülsz
Ilyesmi?
Se vele se nélküle.
Pont ezaz h nem is unalmas, minden tokeletes vele, gyönyörű lány. Nem tudok semmilyen tulajdonságaba belekotni.
Na igen pánik fog el ha belegondolok abba hogy oda a vegleges szabadságom. Megis ugyerzem h hibas donteseket hozok, csak felek kilépni a komfort zonambol es megemberelni magam, külső hatasokat nem venni figyelembe es csak ra koncentralni.
Dilemmam azaz hogy szakitottunk, massal voltam. Ezek utan lenne ertelme belefogni ismet, hamar ez megtortent ismetlodni fog, ujra es ujra? Tanacstalan vagyok e teren.
Szerintem adj pár hetet magadnak, le fog tisztulni, hogy mit is érzel és tudsz dönteni. Most épp pánikolsz, úgy nem lehet normálisan döntést hozni.
30n
Sokféle hatás érheti még a leghűségesebb embert is. Nekem volt olyan kapcsolatom, hogy abszolút bennem volt a legmélyebb elköteleződés érzése, és ez kell egy férfinak - hogy saját magát komolyan vegye, hogy: igen, én csak mellette tudom elképzelni a jövőm.
A szépség elég mulandó dolog. Én azt látom, hogy sokszor az együttélés során derül ki igazából minden... lehet vkihez érzelmileg ragaszkodni, de mégis megbukhat az egész, mint kapcsolat. Így hosszútávon az együttműködés képessége többet nyom a latba, mint az érzelmek.
A leírásodból az látszik, hogy te sem tudod mit szeretnél... jobban mondva elveszíteni nem akarod, így az lenne a legjobb, hogy néhány év szabad élet után is ő ott legyen, mint biztos pont. Mondjuk ki inkább, hogy erről van szó... Ha a szabadság kell, akkor el kell engedni a lányt... ha a lány a fontos, akkor a szabadságnak lőttek.
Én úgy gondolnám végig, hogy vajon a lánnyal örömmel utaznék el helyekre? Örömmel szerveznék vele programokat?
Feltenném magamnak azt is, hogy egy-egy laza együttléttel vajon boldogabb leszek? Vagy csak most ettől remélek egy gazdagabb, “prémium” életérzést, hogy kiélhetem magam.
Kicsit fura a lány is, hogy ennyire békülékeny. Olyan, mint akivel bármit meg lehet tenni. Talán nem tudod őt szívből fakadóan nőnek látni, nem érzed, hogy vele teljesen meg tudsz nyugodni, és nem marad hiányérzet.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol éreztem, hogy csak vele tudnám elképzelni, de utólag nézve túlságosan sok energiát vett volna el belőlem, mert nagyon erős impulzusigénye volt, és ezt nem tudom hogy bírtam volna. Szerettem. Meg tudtam mellette nyugodni. Abszolút nőies, vonzó volt számomra. Mégis utólag azt mondom, hogy akit nem kell folyton szórakoztatni, hanem kevesebből is teljes mellettem (a másik hamar unatkozni kezd), azzal sokkal többre jutok. Lehet hogy nem lángolnak az érzelmek, de nem is a kapcsolat, és a személye körül forog az életem, hanem tudunk normálisan élni a hétköznapokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!