Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy mi fáj, a megszokás, vagy a másik elvesztése? Esetleg a saját álmunk elvesztése?
Figyelt kérdés
Amikor az egyik fél szakítani akar, akkor honnan lehet tudni hogy melyik fáj jobban, az hogy üresek lesznek a hétköznapok, az hogy már nem lesz a mindennapok része a beszélgetés, a találkozás, sőt ennek teljesen vége, vagy ténylegesen maga a személy hiányozna? Amikor barátom mondta hogy szakítani akar, egy pillanatra szabadságot éreztem, aztán a zuhanást, és azt a rettenetes ürességet ami nélküle lenne, a végtelen fájdalmat, hogy nem látom többé, hogy vele terveztem az életem, és most mindennek vége. Végül függőben hagytuk. 3 éve vagyunk együtt. Nyárra terveztük az összeköltözést (ilyenkor van csak lehetőség rá). Nekem ő (volt) a nagy szerelem, s bár van köztünk 1-2 nyomasztó probléma amitől valóban nagy könnyebség lenne megszabadulni, de nem úgy hogy elveszítsem őt is... Ugyanakkor én se tudom már hogy valóban akarom e így folytatni...2018. márc. 5. 19:31
1/6 anonim válasza:
Az áldozat szerepet és az álmokat feladni.
Ez a kettő a legnehezebb.
30F
3/6 anonim válasza:
Miert van az, hogy mindenki 3 ev utan szakit? Nem ertem... Az en volt parom is pont ma 1 honapja, hogy szakitott.. Elotte meg mindig "osszetartotta" a kapcsolatunkat akarmi baj volt...mikor 1 eve voltunk egyutt en szakitani akartam, de o utannam jott, es most 2 evet elvett az eletembol, en szevedek mert nekem tenyleg o hianyzik... O meg valoszinu eli az eletet vidaman.. De szeretem annyira, hogy azt akarom, hogy neki jo legyen, en meg csendben titokban meg szerethetem..
4/6 anonim válasza:
#3: mert általában 2,5-3 évig van jelen a "szerelem vegyülete" az agyban, addig aktív. A neve: feniletilamin. Ehhez társul a dopamin és szerotonin, amikor szerelmes vagy. Ennek lebomlási ideje a fent említett 2-3 év.
5/6 A kérdező kommentje:
#1 ebbe beletrafáltál...
2018. márc. 5. 20:49
6/6 anonim válasza:
ha lehetne, akkor az egyes választ kétszer is felpontoznám. Sajnos tökéletesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!