Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megteheti az anya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti az anya?

Figyelt kérdés
Szétmentünk a párommal egy félreértés miatt. Már mindent eladott ami volt a nevén. Én látogatom a kisfiam aki 3 éves. Az anya nem hozza el nem engedi el velem. Bírói végzés nincs még. Szóval ha nem megyek nem látom a fiam nem lehetek vele, mert nem hozza el. Pénzbeli segítségem kéri s ha adtam is neki nem sokat mivel nullàra hagyta szinte a lakást s el is adta ezeket a dolgokat. Mikor adtam a kisfiamra pénzt, úgy tett ebből nem vesz sok mindent.. De cserébe nekem a gyerekemhez csak akkor van jogom ha megyek akkor is egy helyben a szülei udvarában. 1 szobában élnek 5-en. Hiányzik a gyermekem és ügyvédet is fogadtam. Most gyámsághoz fordulhatok ez ügyben hisz megvonja a gyermekem. Úgy tudom míg nincs végzés nálam is lehet ugyan annyi joggal mint az anyánál. Igaz ez?
2019. jún. 9. 22:29
1 2
 11/13 Csenge35 ***** válasza:
Ismerem a teljes történetet. Nagyon sajnállak :( ekkora idióta egy anya nincs még egy a földön. Azt feltételezi hogy bántanád a fiad az ilyen eber egy utolsó aki a másikkal pláne a gyereke apjával megtesz ilyet. Nincs joga neki sem több mint neked egyenlő jogotok van ha a fiadra igényt tartasz elhozhatod. A bíróság ki fogja nevetni hogy ezért szakította el tőled. Itt nem más hanem az Ő akarata miatt vette el tőled. Nem tehti meg nagyon bízunk benne hogy a gyermeket nálad helyezik el és nem egy ilyen nőnek feleségnek nem nevezhető ember hát nem is ember mert gerinc és lélek nincs benne! Érdeklödtünk mivel család barátja jogban dolgozik. Amit tesz az Anya az nem más mint megvonás és az apát próbálja kivonni az életéből de még a kisgyereke életéből is. Nincs az ilyen emberre szó Anyuka szoknyája kell neki nem pedig egy család. Vedd el neveld te a kisfiad majd akor ráébred hogy anyuka apuka megérte e neki. Eldobja az szülei miatt a gyerekét meg a párját. Okádék
2019. jún. 10. 18:18
 12/13 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék! Az anya írta

2019. jún. 10. 20:15
 13/13 Csenge35 ***** válasza:
Nem sül le a pofája és még ez a nyomorék vádaskodik. Ez egy nagyon jó bizonyíték!!!! Kikellene a szívéd szaggatni fhu de találkoznék vele személyesen vernék én ebbe olyan férfi tiszteletet hogy az csak.
2019. jún. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!