Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is csinált már ilyet az exetek anyja?
Már évek óta hogy szakítottunk , betalálta a nagymamám és kérdezősködött hogy nekem van e barátom, úgy sajnálja hogy szakítottunk mert hogy én milyen kedves vagyok és voltam és hogy az exemnek most nincsen senkije és hogy mikor megyek le Kecskemétre mert hogy akkor az exem is ott lesz...
Szerintetek? Szervezkedik,csak érdeklődik vagy az exem irányít hátulról?
Szerintem nem kell túlgondolni. Általános jelenség, hogy anyuka a lányának/fiának jó partit akar "fogni". Téged ismert meg az eddigiek közül a legnormálisabbnak és lobbizik érted, hátha.... Nálam is előfordult már nem egyszer ilyen. Sokszor a csajnak/fiúnak esze ágában sem vagy ilyenkor, a lényeg pedig az hogy ő mit gondol, mert nem az anyjával akarnál összejönni ismét (ha már így rugózol a témán) hanem vele. Szimpla érdeklődés anyuka részéről + reménykedés, de nem más.
Egyébként pedig felmelegítve csak a töltött káposzta a jó, exekkel összejönni újból nem az igazi.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!