Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek is csinált már ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is csinált már ilyet az exetek anyja?

Figyelt kérdés

Már évek óta hogy szakítottunk , betalálta a nagymamám és kérdezősködött hogy nekem van e barátom, úgy sajnálja hogy szakítottunk mert hogy én milyen kedves vagyok és voltam és hogy az exemnek most nincsen senkije és hogy mikor megyek le Kecskemétre mert hogy akkor az exem is ott lesz...

Szerintetek? Szervezkedik,csak érdeklődik vagy az exem irányít hátulról?

2017. jan. 8. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell túlgondolni. Általános jelenség, hogy anyuka a lányának/fiának jó partit akar "fogni". Téged ismert meg az eddigiek közül a legnormálisabbnak és lobbizik érted, hátha.... Nálam is előfordult már nem egyszer ilyen. Sokszor a csajnak/fiúnak esze ágában sem vagy ilyenkor, a lényeg pedig az hogy ő mit gondol, mert nem az anyjával akarnál összejönni ismét (ha már így rugózol a témán) hanem vele. Szimpla érdeklődés anyuka részéről + reménykedés, de nem más.

Egyébként pedig felmelegítve csak a töltött káposzta a jó, exekkel összejönni újból nem az igazi.

26F

2017. jan. 9. 03:22
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha a fiú csak úgy a semmiből évek múltán likeol egy régi kepem Facebookon ami alá nem is kommentáltam? 2 év alatt egyszer sem tette.
2017. jan. 9. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túl komplikálni a dolgot! Az anyja elmondta hogy találkozott a nagyiddal a srác pedig megnézte az adatlapodat mert már arra se emlékszik hogy milyen volt az arcod és belájkolt egy képet ami tetszett neki vagy lehet hogy véletlen volt és kész. És igaza van az előttem lévőnek nem kell neked ez a kapcsolat.
2017. jan. 9. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!