Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mesélnének sztorikat olyanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnének sztorikat olyanok akiket szakítás után zaklatott az exe? Mennyi ideig tartott és miket csinált?

Figyelt kérdés
Még annyi,hogy ez valamennyire elfogadható viselkedés szakítás után mondjuk egy darabig,vagy már pszichológiai eset? Mondjuk ha az egyik fél tudtára adja egyértelműen,hogy ne keresse hagyja békén,viszont a másik mindig valamilyen ürüggyel keresi,találkozni akar vele,vagy nyomoz utána.
2016. aug. 25. 00:31
 1/2 Kacca4ever válasza:
Én februárba szakítottam az exemmel, és májusba tiltottam le véglegesen, mert annyira zaklatott. Az egész kapcsolat alatt azt mondogatta, hogy szeret, meg meghalna nélkülem. Szakítás után ha zaklat az nem hiszem, hogy normális. A szüleim már azt tanácsolták, hogy jelentsem fel.
2016. aug. 26. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szétmentetek és nem szereted akkor egyáltalán ne vedd neki fel a telefont, ne válaszolj egyetlen egy sms-re se, máshol kapott üzenetre se! SOHA! Nincs kifogás, hogy ez az utolsó, na még erre. Egyikre se! Kerüld. Ha találkoztok csak köszönj de menj tovább. Kell a drasztikus módszer különben mindig látja az esélyt arra, hogy talán még lehet belőle valami. Agyban zárd le...
2016. aug. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!