Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátommal?
Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt. Biztosra tudom, hogy meg csal. Rá is kérdeztem nála, de minden információmat ki beszélte. S mondta hogy mennyire fontos vagyok neki és szeret és hogy soha nem csalna meg. De mivel tudom mit tett így szeretnék vele szakítani. Most két hétig biztos nem tudunk találkozni munka miatt. Telefonon mondjam meg neki hogy soha többé nem akarok vele találkozni. Meséljem el neki hogy mit tudok?2016. aug. 23. 19:22
1/15 anonim válasza:
Dobj rá egy sms-t, hogy csiribúúú csiribáááá szingli vagy!
3/15 anonim válasza:
Ha ilyen sok az idő míg találkoztok akkor elvetném azt az elméletemet h mindig személyesen kell szakítani! Aki patkány és van rá bizonyíték az tényleg ennyit is érdemel, h telefonon dobják ki a szűrét!
4/15 anonim válasza:
Szerintem is elég egy üzenetben. Aztán ne beszélj vele többet, ne válaszolj, ha irogat tiltsd le
7/15 anonim válasza:
Szerintem mindenképp írd meg neki a szakítás okát.
Attól, hogy ő megcsalt, te ne legyél bunkó.
8/15 anonim válasza:
Ebben az esetben mond meg neki telefonon igen.
9/15 anonim válasza:
Nos én nem tudnám megállni, hogy ne álljak ki az igazamért és mondjam el neki egyenesen az álláspontomat. Egyrészt te is megkönnyebbülnél, hogy elmondtad neki amit gondolsz és ő is tudná nem hogy nem tud már tovább hülyének nézni. Zárd le vele tiszta sorral jobb ez így mindkettőtöknek.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem érdemel személyes találkozót a srác...ha szemét volt kapja azt amit megérdemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!