Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, nem tudom elfeejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem tudom elfeejteni, és már az öngyilkosságon gondolkodom? 27/L

Figyelt kérdés

Beleszerettem valakibe, akinek menyasszonya van. Persze lehet mindezt meg is érdemeltem..

Igazából úgy volt hogy pár hónapon belül mikor el tud majd költözni tőle a lány elhagyja, és velem szeretne lenni. Sokáig elutasítottam mindenféle közeledését, és hónapokig csak beszélgettünk arról amit egymás iránt érzünk, de utána történt egy csók és onnantól már nem volt megállás.

Elhagyta a lányt, de hiányzott neki ezért visszament hozzá. Azt mondja, mindkettönket szeret, de az elmúlt évek miatt a bnőjével, mégis el kell fejetenünk egymást.

A kollégám, és látom minden nap, folyton az jár a fejemebe meg akarok fogni a kezét, meg akarom csókolni ölelni, közbe jóban vagyunk de ő tartja a távolságot és látom hogy szép lassan felejt el engem, ami iszonyúan fáj. Gondolkodtam a munkahely váltáson de azt nem bírnám ki hogy többet ne is lássam abba is belehalnék...

Nem tudom, mit kéne tennem én már csak meg akarok halni..

2019. jún. 3. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Saját magadnak generálod az egészet, nem is akarsz továbblépni. Csak kifogásokat keresel, hogy miért nem teszel végre valamit, közbe meg szép lassan telnek az évek, és majd egyszer azt veszed észre, hogy ennek a hűtlen kutyának a bálványozásával ment el az egész fiatalságod. Nem csak nekünk tűnik igazi pöc$nek, hanem az is. Vagy írjunk a Vatikánnak, hogy avassák szentté ezt az embert, aki megcsalta a barátnőjét, meg a szeretőjének is össze-vissza hazudozott? Őszinte volt, meg szenvedett... ja, biztos nagy szenvedésekkel járt egyik puncitól a másikhoz szaladni :))
2019. jún. 3. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Átmentél azon, amin olyan sokan életünk során. Túl naiv voltál, most meg mentegeted, mert szereted. Gondolj arra, hogy nem te vagy az első, sem az utolsó, aki így járt, és nem hogy túl lehet, hanem igenis túl KELL élni ezt is. Nem is érne annyit egy ilyen ember, most őszintén!
2019. jún. 3. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Fogjunk kezet! Pont ugyan ez történt velem, pont ennyi évesen, pont a kollégámmal. Jelentem, túléltem. Hónapokig kerülgettük egymást,aztán elcsattant egy csók a cégnél, majd a bulin szex is volt. Onnastol kezdve nem volt megállás. Állította hogy mindkettőnket szeret,nem tud dönteni, de fog,csak legyek türelmes.1 évig vártam,aztán végül a barátnője mellett döntött. Azt hittem meghalok...minden nap találkoztunk,arra vágytam hogy a folyosón lopott csókot kapjak...de rá kellett jönnöm, neki csak játék volt, ő pedig egy gyenge, gerinctelen féreg.

Nehéz volt, de elhatároztam hogy nem érdemli meg hogy miatta szenvedjek.Felálltam a padlórol,s ahogy ez megtörtént jött egy csodás férfi az életembe. Ennek 3 éve, most lesz az esküvőnk.

Szóval!!Nehogy megöld magad! Hidd el,jönni fog aki megérdemel téged!Kitartást!

30/N

2019. jún. 3. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyen fájnak az embernek az ilyesmi dolgok de eddig mindenki túl élte. Te is túl fogod. Ezen mindenki át esik élete során legalább egyszer. Ez van sajnos.
2019. jún. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!