Romokban az egész életem, öngyilkosságon gondolkodom. Ti mit tennétek? 19/F
Lehetőség 1.: Elfogadod, hogy egy selejt szar vagy, és eutanizálod magad.
Lehetőség 2.: Kitalálsz valami okosságot, amire az utolsó cigány is képes.
Győzike apja miből lett milliomos? Géprongyokat gyűjtött, és bálázva eladta Franciaországba. Ilyet te is tudsz, nem?
A legtöbb nyomorgó szerencsétlen azért az, mert mindenáron valami képzelt szabályok mentén akarja élni az életét, és ezek közül a legfőbb, hogy engedély nélkül semmit sem szabad csinálni. Miért is?
Nyilván, ha így nőttél fel, az eléggé beszűkíthette a látókörödet, miközben van egy csomó lehetőség, amihez nem kell pénz. Pl. elmehetsz ökofarmokra önkéntesnek, amivel több legyet ütsz egy csapásra. Egyrészt természetben, jó levegőn vagy - ezt Svédországban konkrétan felírhatják hivatalosan depressziós embereknek, mint egy gyógyszert. Másrészt hasznos munkát végzel, ami szintén nagy segítség akkor, amikor értelmetlennek gondolja az ember az életét. Mert foglalkozol a növényekkel, és azok cserébe nőnek, gyümölcsöt hoznak, ez nagyon látványos. Ha állatokkal foglalkozol, azok meg szót fogadnak neked, szeretnek téged és ez is hatásos. Ezek igazolt pszichés szükségletei az embernek: a hasznos munka, látni a munka gyümölcsét, ezért jelent az irodai munka, meg az elvont munka (pl. táblázatkezelés) fokozott stresszt és hiányérzetet. Aztán van egy olyan előnye is, hogy a munkáért legtöbb helyen szállás, étel mindenképpen jár. Megismerhetsz új embereket és általában az ilyen helyeken igazán melegszívű emberek élnek. Plusz ugye nem kell tovább "élvezned" jóatyád társaságát. [link] [link] Külföldi és most már magyar farmokat is találsz. Utazni meg lehet autóstoppal, én rengeteget stoppoltam.
Aztán az is viszonylag könnyen megelőzhető, hogy eligya a fater a pénzed, tartsd bankszámlán. Vannak nulla forintos bankszámlák, pl. Gránitbank, Magnet, igaz, hogy a bankkártya az kerül valamennyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!