Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért viselkedtek így?
Már a második barátnőmmel tartunk ott, hogy hosszú és elnyújtott a szakítás, mert szerinte "tökéletes férfi vagyok. Fejben tudja , hogy vonzó vagyok, jó a testem, bírja a személyiségem, házias, figyelmes, romantikus, hűséges vagyok...de elkezdett testileg nem érezni semmit és próbálja, de nem megy. Viszont küzd, mert imád ölelni, velem lenni, fájna neki ha nem lennék az élete része de egyszerűen fizikailag már nem vonzódik"? Ez mi?
Mit csinálok rosszul?
Már a 2. kapcsolatom végződik így és nagyon bánt ez a huzavona.
Én 28 a mostani lány 21 éves.

Nem vagy elég szexi.
Egy ilyen fiatal lánynak még egy nyomulós kis bika kell.

Én arra tudok gondolni, hogy pont az a baj, hogy mivel jó parti vagy, így hirtelen felindulásból választanak. Kicsit ahhoz hasonlítható a helyzeted, amikor meglátunk a kirakatba valami szuper cuccot, és majd megesz a fene, hogy neked is legyen egy hozzád passzoló darab, megveszed, hazaviszed, hordod/használod egy hétig, aztán a szipi-szupi cucc, már landol is a szekrény mélyére, mert uncsi lett.
Szóval nem igazán mélységből választanak téged, mert mondjuk kiismernek, adnak időt a kémiának, hanem meglátnak, csini vagy kellesz, és aztán kifullad az egész. Ott vagy hús vér valódban, már nem kell utánad vágyakozni, már nincs értelme rólad álmodozni, fantáziálni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!