Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti is így viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti is így viselkedtek párotokkal?

Figyelt kérdés

Ha minden rendben van köztetek, akkor tartjátok magatok a párotok kéréséhez és a megbeszéltekhez, ha van némi nézeteltérés vagy vita akkor nem foglalkoztatok azzal mit kért korábban a párotok..

Mert barátnőm így viselkedik. És ezt "nem tudom hova tenni, mit kezdeni vele"

2019. máj. 10. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy elég összetett kérdés és nem adtál fogódzót. Mit kértél amit nem teljesít ha morci?

Olyat soha nem csináltam hogy adott egy előre megbeszélt program vagy kér hogy ugorjak be a gyógyszertárba hazafelé és csak mert épp neheztelek nem csinalom/megyek el. Viszont alapvetően nehezebben kötök kompromisszumot vagy kedveskednek neki ha haragszom rá.

De könnyebb lenne ha konkretizálnád mire gondolsz.

2019. máj. 10. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Hányszor kèrdezed mèg meg??? Ugyanezen már nem egyszer rágódtál itt, kedves látássèrült anyucipicifia.
2019. máj. 10. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először inkább magadban nèzz szèt. Minden sz.ar miatt bírálod állandóan, a családoddal egyetemben. Persze, hogy így viselkedik. Nem is èrdemelsz mást.
2019. máj. 10. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:

2es 3as nem tudom miről beszéltek .

Kedves 1. Nyilván nem a fontos ügyek esetében hanem olyanokban ami az együttélési szabályokat illeti.

2019. máj. 10. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
De nagyon jól tudod miről beszèltem. Nem állandóan a barátnőd én kellene látnom a hibát.
2019. máj. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!