Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem ennyire mag alatt van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem ennyire mag alatt van?

Figyelt kérdés

Hello

Az exemmel 4 hónapja szakítottam.

Igazából én voltam a hülye, és tudom vagyok is!

Egy olyan pasiról álmodoztam, hogy: kedves, gyengéd, törődő, érzéki, kellemes a társaságban lenni stb

Ő eleinte ilyen volt. Úgyéreztem, hogy igen... végre egy normális pasi.

1 hónap után kicsit megváltoztak a dolgok, elkezdett egye gyakrabban féltékenykedni, nem engedte, hogy barátaimmal találkozzak stb

Így ezt mem bírtam tovább, dühömben szakítottam vele.

Azóta kicsit megbántam az egészet, hogy őszinte legyek sajnálom azt amit tettem.

Szinte minden nap követem Instagrammon, hogy mi van vele.

Mivel ő kicsit túlsúlyos, így elkezdett edzeni.

Ő úgymond egy YouTube videós( nevet nem írok), és az Instagram oldalán gyakran oszt meg magáról és a csatornájáról infókat.

Napokban írta ki, hogy vagy 15 órája nem evett és úgy ment el edzeni és elkezdett szédülni :(

Szerintetek ne tegyek semmit?

Szakítás után adott még egy esélyt de én nem fogadtam el.

2019. máj. 21. 12:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy miattad nem evett. Szerintem csak nem volt pénze, mivel írtad is, hogy küldtél már neki Te is bizonyos összeget.
2019. máj. 21. 13:30
 12/30 A kérdező kommentje:

XD nem, dehogy.

Most gyorsba rákerestem, de életemben nem láttam az a... szóval őt. XD

2019. máj. 21. 13:33
 13/30 anonim ***** válasza:
Priviben elküldöd a nevét?
2019. máj. 21. 13:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
#10: vagy Molnár Krisztián :$ :D.
2019. máj. 21. 13:37
 15/30 A kérdező kommentje:

Hm, a pénzt nem kötelező küldeni, én csak úgy kedvességből küldtem, de nem kell hatalmas összegre gondolni :)

Amúgy tudom/ gondolom, hogy nem miattam, hisz fogyni szeretne, vagy csak simán sajnáltatja magát.

2019. máj. 21. 13:37
 16/30 A kérdező kommentje:
Neem xD
2019. máj. 21. 13:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól döntöttél, hogy szakítottál. Nem érdemes olyan kapcsolatban lenni, ahol ilyen szinten korlátozva vagy. Mondjuk ez a “szakítok egyből, ha nem tetszik valami” attitűd nem szimpatikus, előbb beszélni kellett volna vele. Persze kivételes esetek mindig vannak.

Amúgy a sztori szempontjából tök lényegtelen, hogy Youtuber, de ha már így belengedted, akkor mondd már meg, hogy ki az :D

2019. máj. 21. 14:10
 18/30 A kérdező kommentje:

Igen tudom.

De nem szeretném elmondani, hogy ki az :D

2019. máj. 21. 14:19
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
"Nem az hiányzik, hogy féltékeny volt, hanem az az előtti énje" Ilyen énje nincsen! Ez volt a beetetés fázis. Felheteti újra pár hétre ezt az álarcot, de nem maradna így, erre mérget vehetsz. Szerintem rejtsd le, ne nézegesd a műsort.
2019. máj. 21. 14:25
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, legalább privátban mond már meg ki az, meg megöl a kíváncsiság :D
2019. máj. 21. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!