Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha az exem szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exem szeretem de az új párommal együtt élek? 21L

Figyelt kérdés

Már egy több mint egy éve nem alkotunk egy páer volt barátommal de még a mai napig gondolok rá. Már ő is párkapcsoltban él amiért én féltékeny vagyok.

A mostani páromat is szeretem de nem tudom hogy most mi van. Össze zavarodtam legbelül, mit tegyek?

Olyan gyerekesnek érzem magam

2019. máj. 6. 16:19
 1/7 A kérdező kommentje:
*párt
2019. máj. 6. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Mert mondjuk az is vagy. Nem tudsz felnőttként gondolkodni hogy mit akarsz. Ezért ez szánalmas
2019. máj. 6. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
"Össze zavarodtam legbelül" Fenéket zavarodtál. Kellett egy új pasi, akivel együtt élhetsz, mert úgy oszlanak a költségek meg kényelmesebb az élet, de közben a régi fazonra csorgatod a nyálad. Ha neked ez nyerő, akkor éljél így, de a mostani pasidnak ne áradozz azért az ex tökéletességéről.
2019. máj. 6. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Öcsem ezek a röhelyes lánykák XDDDD
2019. máj. 6. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem ha 1 év után gondolsz rá 1 hónap után is gondoltál rá. Minek kezdtél új kapcsolatba???
2019. máj. 6. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy a régit is szereted meg az újat is, akkor valójában egyiket se szereted. A szerelem egy kiválasztó érzés. Aki igazán szerelmes, abban nem merülnek fel ilyen kérdések, hogy egyik vagy másik. Annak csak az az egyetlen létezik. Szóval keresd meg azt az egyetlent, mert így csak becsapod a párodat.
2019. máj. 14. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

Ezert nem foglalkozok meg 27 éves csitrikkel sem 30 évesen.

Ezek mindig "ossze vannak zavarodva".

Mikor mondjak a nők, hogy össze vagyok zavarodva, amikor van meg egy bak a háttérben.

2019. máj. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!