Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem megkereset évek után nekem már kapcsolatom van! Miért most?
X év alatt nem talált senkit így nincs ló, jó a szamár is elven megpróbál visszakuncsorogni hozzád. Szépen leépíted, ha kell tiltod, ha pedig szereted a diszfunkcionális, pocsék kapcsolatokat kidobod a mostani párod és csapot-papot hátrahagyva rohansz vissza a karjaiba.
Remélhetőleg van annyi eszed, hogy nem az utolsó opciót választod. De az hogy ennyire foglalkoztat, hogy rádírt semmi jóra nem enged következtetni.
"a pedig szereted a diszfunkcionális, pocsék kapcsolatokat"
Kiégtem : D
Amúgy teljesen igazad van
Azt gondold végig, hogy miért szakítottatok.
Azt írta, hogy megváltozott? Nagyon nem mindegy, hogy miben kellett változnia. (Én vallom a "kutyából nem lesz szalonna elvet)
Ha a jelenlegi kapcsolatoddal elégedett vagy, akkor ezt nyugodtan közölheted is vele. Ha nem akarsz tőle semmit és ő mégis gyakran keres és nyomul, akkor tiltsd le minden formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!