Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem ennyire mag alatt van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem ennyire mag alatt van?

Figyelt kérdés

Hello

Az exemmel 4 hónapja szakítottam.

Igazából én voltam a hülye, és tudom vagyok is!

Egy olyan pasiról álmodoztam, hogy: kedves, gyengéd, törődő, érzéki, kellemes a társaságban lenni stb

Ő eleinte ilyen volt. Úgyéreztem, hogy igen... végre egy normális pasi.

1 hónap után kicsit megváltoztak a dolgok, elkezdett egye gyakrabban féltékenykedni, nem engedte, hogy barátaimmal találkozzak stb

Így ezt mem bírtam tovább, dühömben szakítottam vele.

Azóta kicsit megbántam az egészet, hogy őszinte legyek sajnálom azt amit tettem.

Szinte minden nap követem Instagrammon, hogy mi van vele.

Mivel ő kicsit túlsúlyos, így elkezdett edzeni.

Ő úgymond egy YouTube videós( nevet nem írok), és az Instagram oldalán gyakran oszt meg magáról és a csatornájáról infókat.

Napokban írta ki, hogy vagy 15 órája nem evett és úgy ment el edzeni és elkezdett szédülni :(

Szerintetek ne tegyek semmit?

Szakítás után adott még egy esélyt de én nem fogadtam el.

2019. máj. 21. 12:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

"Napokban írta ki, hogy vagy 15 órája nem evett és úgy ment el edzeni és elkezdett szédülni :(" => Figyelemfelkeltés.

Aki tényleg ennyire maga alatt van, nem osztja országnak-világnak.

2019. máj. 21. 12:16
 2/30 lilla64 ***** válasza:
72%

Ha megbántad,talán még egy próbát megér.

Olyan pasi nincs amilyenről álltalában a nők álmodnak,mindegyiknek van valamilyen hibája,mint ahogyan a nőknek is.

2019. máj. 21. 12:16
 3/30 A kérdező kommentje:

Khm... egy ilyen.

Szakítás után megígérte, hogy nem fog rosszat mondani rólam, közbe meg liveban mondta, hogy milyen egy pfu nőszemély vagyok, ezek után meg azt mondta, hogy ne mondjak rólam semmi rosszat.

2019. máj. 21. 12:18
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Az exed felnőtt, saját magára csak ő vigyázhat.

"1 hónap után kicsit megváltoztak a dolgok, elkezdett egye gyakrabban féltékenykedni, nem engedte, hogy barátaimmal találkozzak stb"

Itt a magyarázat arra, hogy miért szakítottál. Ha már nem vagytok együtt, ne akarj beleszólni az életébe.

2019. máj. 21. 12:26
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

"elkezdett egye gyakrabban féltékenykedni, nem engedte, hogy barátaimmal találkozzak stb"

És neked ez hiányzik, komolyan? Így akarsz élni? Ha normális életet akarsz akkor nem foglalkozol a szánalmas manipulációval, amit művel, hanem továbblépnél.

2019. máj. 21. 12:35
 6/30 anonim ***** válasza:
86%
Féltékenykedett, live videóban ígérete ellenére szidott. Igazán remek pasi, szerintem megéri újra összejönni vele. Viccet félretéve, ez kb tini párkapcsolatok kategória, sajnáltatja magát a követői előtt, te meg még mindig csorgatod rá a nyálad, gondolom csak azért hiányzik, mert ismertebb videós. Mi lenne, ha leállnál a követésével és túltennéd magad ezen a pcsfejen?
2019. máj. 21. 12:39
 7/30 A kérdező kommentje:

Hm.. igazatok lehet, de sajnálatot érzek. Nem az hiányzik, hogy féltékeny volt, hanem az az előtti énje...- a kedves, törődő stb

Aggódom, hisz lehet, hogy miattam ilyen, azóta még barátnője sem volt.

2019. máj. 21. 12:41
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem dehogy, annak semmi köze, hogy ő videós. Nem azért szerettem bele, mert videós. Igaz, hogy liveban ismert meg, mert küldtem némi összeget, majd ráírtam, hogy van e kedve egy közös játékra. Igen mondott és így kezdődött az egész.
2019. máj. 21. 12:44
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a katona csávóval?
2019. máj. 21. 13:14
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Kiről van szó? Csak nem VKÁ? :D
2019. máj. 21. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!