Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok egy ilyen miatt?
3 hete mosolyszünet van itthon, megváltozott a barátnőm viselkedése az utóbbi időben, gyakran belém kötött, vitatkozott teljesen lényegtelen dolgok miatt. Egyszerűen feltűnt, hogy kezd megváltozni. Úgy sejtettem, hogy megismert valakit, legalábbis a viselkedése alapján erre következtettem, ezért meglestem a telefonjában az üzeneteit. Nem szokásom megnézni a telefonját, de egyszerűen más nem jutott eszembe hirtelen. Egy munkatársával sms-ezett hónapok óta, természetesen akkor, amikor én nem voltam a közelében, kutyát sétáltattam vagy dolgoztam. Hónapok óta kap tőle "aludj velem, hy babym, szia kicsim" típusú sms-eket, amire konkrét flörtölős sms-eket nem írt vissza, viszont nagyon haragszok rá azóta, mert a több mint 200 üzenet alatt, amit váltottak egymással pl november óta, eszébe sem jutott lekoptatni a srácot, akinek mellesleg van barátnője. Az elmondása szerint ő nem akart tőle semmit, ezért nem szólt, viszont nekem kicsit gyanús, hogy naponta-kétnaponta válaszolt, vagy kezdeményezte a beszélgetéseket. Felhívtam a kollégáját, akivel ismertük egymást, és megkérdezem tőle, hogy szeretné e a saját barátnője mellé az enyémet is bónusz ajándékként. Erre azt a választ kaptam,hogy ő nem akarja tönkretenni a kapcsolatomat és különben is el akarja venni a barátnőjét. De persze a lány semmit nem tud arról h az én barátnőmnek írja a "lenyalnám a csokit a hasadról" és hasonló üzeneteit. Facebookon pedig csak összebújós közös képek vannak róluk. Azóta a srác nem kereste, a barátnőm pedig ki van cserélve, reggel kávéval ébreszt, mindent megcsinál magától itthon, és a kötekedő stílusa is eltűnt, viszont azóta is csalódott vagyok és megbántva érzem magam. Mert én vele sosem csináltam/csinálnék hasonlót sem. Megbízzak szerintetek ezután benne, vagy sem? Ő 25L. Eddig úgy tudtam róla, hogy csak a lányokat szereti.
L32
Egy biztos: nem csak a lányok érdeklik.
Talán egy (sok) alapos és őszinte beszélgetés segít ezen átlendülni. Ha nem áll helyre a bizalom, akkor viszont nincs értelme folytatni.
Kidobnám
Érzelmi megcsalás megvolt..
ejtette a hapi, egyből jó lennék?
Most csak a lelkinismeret miatt teper vagy nem akar 2 szék közé esni.
Fél évig játszotta ezt, egyetlen szót sem szólt, hogy van valakiba képben vagy ne lenne jó a kapcsolat veled.
Én nem tudnék már benne bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!