Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok egy ilyen miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok egy ilyen miatt?

Figyelt kérdés

3 hete mosolyszünet van itthon, megváltozott a barátnőm viselkedése az utóbbi időben, gyakran belém kötött, vitatkozott teljesen lényegtelen dolgok miatt. Egyszerűen feltűnt, hogy kezd megváltozni. Úgy sejtettem, hogy megismert valakit, legalábbis a viselkedése alapján erre következtettem, ezért meglestem a telefonjában az üzeneteit. Nem szokásom megnézni a telefonját, de egyszerűen más nem jutott eszembe hirtelen. Egy munkatársával sms-ezett hónapok óta, természetesen akkor, amikor én nem voltam a közelében, kutyát sétáltattam vagy dolgoztam. Hónapok óta kap tőle "aludj velem, hy babym, szia kicsim" típusú sms-eket, amire konkrét flörtölős sms-eket nem írt vissza, viszont nagyon haragszok rá azóta, mert a több mint 200 üzenet alatt, amit váltottak egymással pl november óta, eszébe sem jutott lekoptatni a srácot, akinek mellesleg van barátnője. Az elmondása szerint ő nem akart tőle semmit, ezért nem szólt, viszont nekem kicsit gyanús, hogy naponta-kétnaponta válaszolt, vagy kezdeményezte a beszélgetéseket. Felhívtam a kollégáját, akivel ismertük egymást, és megkérdezem tőle, hogy szeretné e a saját barátnője mellé az enyémet is bónusz ajándékként. Erre azt a választ kaptam,hogy ő nem akarja tönkretenni a kapcsolatomat és különben is el akarja venni a barátnőjét. De persze a lány semmit nem tud arról h az én barátnőmnek írja a "lenyalnám a csokit a hasadról" és hasonló üzeneteit. Facebookon pedig csak összebújós közös képek vannak róluk. Azóta a srác nem kereste, a barátnőm pedig ki van cserélve, reggel kávéval ébreszt, mindent megcsinál magától itthon, és a kötekedő stílusa is eltűnt, viszont azóta is csalódott vagyok és megbántva érzem magam. Mert én vele sosem csináltam/csinálnék hasonlót sem. Megbízzak szerintetek ezután benne, vagy sem? Ő 25L. Eddig úgy tudtam róla, hogy csak a lányokat szereti.

L32

2019. máj. 16. 06:44
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
A barátnőd érzelmileg már nem kötődik hozzad. Valószínűleg a másik pasihoz sem, de az a “kapcsolat” segít neki a szakítást előkészíteni.
2019. máj. 16. 06:46
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Egy biztos: nem csak a lányok érdeklik.

Talán egy (sok) alapos és őszinte beszélgetés segít ezen átlendülni. Ha nem áll helyre a bizalom, akkor viszont nincs értelme folytatni.

2019. máj. 16. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Én nem tudnék megbocsàtani. Nem egyszeri hiba volt, heteken keresztül fogadta ezeket az üzeneteket és nem állította le.
2019. máj. 16. 07:15
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Kidobnám

Érzelmi megcsalás megvolt..

ejtette a hapi, egyből jó lennék?

2019. máj. 16. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Most csak a lelkinismeret miatt teper vagy nem akar 2 szék közé esni.

Fél évig játszotta ezt, egyetlen szót sem szólt, hogy van valakiba képben vagy ne lenne jó a kapcsolat veled.

Én nem tudnék már benne bízni.

2019. máj. 16. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad érdekében dobd..... Innentől kezdve tárgytalan az egész, eljátszotta a bizalmat mostmár sosem tudsz majd benne megbízni, mindig benned lesz, hamarabb rákérdezel, megint megnézed, őt ez felbosszantja, hogy túl féltékeny vagy (már hogyne lennél de neki fog feljebb állni) és vita vita hátán... rengeteg stresszt és időt takarítasz meg ha most kidobod... A kávét és ezeket lelkiismeretből csinálja nem szívből... akárhányszor kedveskedik neked neked eszedbe jut, hogy miért van az ami ezáltal a kedvesség is értéktelenné vált szerintem...
2019. máj. 16. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mert hónapokon át hülyére vett,és ha nem"leplezed le" tiovábbra is folytatná.A kedvessége időleges.Bár van hogy az ember rájön butaságot tett,de neki volt november óta kis ideje erre,mégsem magától sikerült rájönni.
2019. máj. 16. 09:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos én is pont ezt érzem, ha annyira nem érdekelte volna a srác, és a közeledés sem esett volna jól neki, lett volna ideje megmondani, megmutatni az sms-eket.
2019. máj. 16. 10:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Ami miatt pedig nem tudom elfogadni a bocsánatkérését,hogy több sms-ben is beszéltek rólam.Tehát a srác tudta h mi a helyzet itthon,ő pedig bizalmasan folytatta a "barátságot" vele,úgy,hogy se én,se a srác barátnőe nem tudtunk erről.
2019. máj. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!