Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok, ha ő már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok, ha ő már családot akar, te meg még jó 5-10 évig nem?

Figyelt kérdés
Elmúlt 30, nekem ez még messze van... Feleslegesen pazaroljuk egymást idejét, úgy érzem...
2019. márc. 2. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha egyikőtök sem akar engedni a dologból akkor nem sok értelme van folytatni. Kb annyi korkülönbség lehet közöttetek mint köztünk a párommal. Nálunk ő volt az aki "megalkudott", mert igazából jogosnak gondolta az én verziómat. Megértette, hogy nemrég diplomáztam le, karriert szeretnék és dolgozni egy pár évet. Ha közben szülök egy gyereket azzal akár az egész jövőmet megpecsételhetem. Szóval beleegyezett, hogy nyugodtan várhatunk vele még 5-6 évet. Egyébként sem voltunk még akkor sok ideje együtt, gyereket pedig nem a mi életkorunk miatt, hanem a kapcsolat érettsége miatt csinálunk.
2019. márc. 2. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is most diplomáztam... Ha valahogy becsúszna sem tartanám meg, nincs semmi pénzem, nemrég szabadultam ki a szüleim karmai közül... Eddig gyakorlatilag úgy éltem, mint egy általános iskolás, nem hiányzik most egy gyerek. Úgy, hogy fiatal anyukanakartam lenni, talán esélyt is adnák, ha egy jó 4 éve elköltözhettem volna itthonról
2019. márc. 2. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Az is számít. De 5-10 év sok idő, így igen, szakítanék. Nem közösek a rövidtávú célok.
2019. márc. 2. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő már sietne a család dologgal, akkor ne tartsd fel, engedd el. Érthető mindkét fél vágya a család, ill. a karrierépítés iránt.

30n

2019. márc. 2. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Szeptember óta találkozunk
2019. márc. 2. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még friss, így nem okozna olyan nagy törést, ha most elengednéd. Kár halogatni, mert, ha valaki családot akar, nem fogja elengedni úgyse. Elő fog benne jönni, hiába mondana le róla az elején látszólag. Gondolom, korban sem vagyok olyan közel. Így meg pláne.
2019. márc. 2. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
"nemrég szabadultam ki a szüleim karmai közül..." Ne tedd boldogtalanná!!!!!!!!!
2019. márc. 2. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen friss kapcsolatban meg a csaladrol is kar beszelni. O nagyon akarhatja, ha mar felhozta. Hagyd. Lehet nem lenne jo vege annak sem, ha megis bevallalnad. Keress korodbelit hasonlo celokkal.
2019. márc. 2. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, szakitanék, a karrier fontosabb
2019. márc. 3. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!