Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok! Ha ismerkednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha ismerkednétek egy lánnyal jó pár hete, és a lány azt mondaná, hogy részéről le van zárva a dolog, mit tennétek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 10:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem azt várom, hogy a szakításom ellenére ugyanúgy keressen, mint előtte. Szó sincs erről.

En egy dolgot szerettem volna, azt, hogy válaszoljon valamit a szakítós üzenetemre. Nem egy szóval küldtem őt el, hanem leírtam hosszabban, hogy mi az oka. Talán nem irreális elvárás, hogy legalább egy mondatban írjon rá valamit. Ha csak azt, hogy :" rendben, ha így gondolod, legyen így." Ennyit szerettem volna csak. Rosszul esik, hogy ennyit sem érdemeltem. Egy mondatot se.Én kulturáltan elköszöntem tőle,ő miért nem tudta ugyanezt megtenni?

2019. máj. 13. 15:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Gondolom szándékosan nem ír mert rosszul esett neki! Ha meg ilyen lelkis vagy akkor meg személyesen kellett volna, nem üzenetben.
2019. máj. 14. 02:13
 23/25 anonim válasza:
47%
Szerintem sem jófej dolog üzenetben szakítani, de most már mindegy. Lehet, hogy ezen megsértődött, és azért sem válaszol, bár lehet, hogy egyszerűen csak bunkó. Ki tudja. Viszont ha akar téged, akkor úgyis megpróbál visszaszerezni, vagy beszélni veled, nem az üzenetes szakításon múlik. Próbáld elengedni a dolgot, és ha közeledik, akkor jó, ha nem, akkor meg úgysem érdemli meg, hogy rágd magad rajta, felejtsd el. Ha már a kapcsolat elején sem vesz komolyan téged,csak elvan veled, akkor valószínűleg később sem lesz jobb. Egy szerelmes fiú nem így viszonyul a lányhoz.
2019. máj. 14. 09:01
 24/25 A kérdező kommentje:

Lassan egy hónapja, már, hogy elküldtem őt, es azóta sem keres.

Köszi a valaszokat, utolsó válaszoló, nagyon igazad van!!!

2019. máj. 14. 09:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Továbblépnék! Az élet nem áll meg, ráadásul több nő van a földön, mit férfi, lehet válogatni. ;-)

Egy párkapcsolatban olyan sok mindennek kell összepasszolnia, olyan sokrétű a dolog, hogy ritkán sikerül megfelelő partnert találni. Még akkor sem tuti a dolog, ha mindkét fél szereti a másikat, hiszen a mérleg ilyenkor is dőlhet a negatívok irányába.

Életvitel, életstílus, szokások, rokonság, barátok, munkahely vagy hiánya, távolság, közelség (túl sokat vannak együtt), lakhatási körülmények, egészségi állapot, stressztűrő határok... Arról nem is szólva, mindenki változik. Aki tetszett, az lehet ellenszenves idővel.

A pár hetes kapcsolat, azon időszak, amikor próbáljuk megismerni egymást, túl a felületes, első látásra vonzó érzésen. Nem teszel a másiknak? Püff neki! Ez egy ilyen játék! Kiestél, vissza a start mezőre kártyát kaptál.

Aki feladja az örökre magányos, önemésztő ember marad. Aki újra és újra feláll, nekilendül, annak van esélye a boldog élethez, szerelemhez, családhoz!

Ez vonatkozik fiúkra, lányokra egyaránt!

47 éves férfi vagyok, aki túl van legalább 100 nőn, melyből legalább 50 néhány napos, hetes ismeretség volt csupán. Majd jött a nagy Ő! Négy gyerek, boldog házasság ezer éve! :-)

2019. máj. 19. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!