Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha ismerkednétek egy lánnyal jó pár hete, és a lány azt mondaná, hogy részéről le van zárva a dolog, mit tennétek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 10:10
11/25 anonim válasza:
Na, gondoltam, hogy a lányka... Nyugodtan lődd el neki. Ő meg majd erőt vesz magán (ha nincs másik vas a tűzben), aztán megjátssza egy kicsit magát, te meg bekajálod. Ha leszarnak, az okkal van, fel kéne fogni.
12/25 anonim válasza:
"Tehát játszmázik a lány. "
Mi abban a jatszmazas, ha elmondja, hogy konkrétan mi a gondja? He?
13/25 A kérdező kommentje:
Nem játszmának szántam, hanem nagyon elegem volt már a viselkedéséből. És ellőttem ezt neki igen, csakhogy semmit se reagál rá azóta sem.
2019. máj. 12. 10:56
14/25 A kérdező kommentje:
Egész pontosan ezt írtam neki: "egy ideje úgy érzem, már csak elvagy velem, nekem ez igy már nem oké, ezért részemről le van zárva az ismerkedés, további minden jót neked, szia." Es semmit se reagál rá
2019. máj. 12. 10:58
15/25 anonim válasza:
Akkor mit akarsz még ezen ragozni? Most komolyan.
16/25 anonim válasza:
Én sem értem, miért játszma, ha elmondja, mi a baja. Máskor azon megy a hiszti, hogy nincs indok.
17/25 A kérdező kommentje:
Igen, megindokoltam a döntésemet, egy viszonylag hosszabb üzenetben, mindenféle sértegetés nélkül, pusztán tényközlésre szorítkozva. Pont ezért azt álmomban se gondoltam volna, hogy még csak annyit se kapok válaszként, hogy "jó, oké." Ez bánt azóta is.
2019. máj. 12. 17:34
18/25 anonim válasza:
#16 az a 'játszma' benne, hogy ő valójában nem is zárta le, mert mint látod, ezzel akarta reakcióra/változásra kényszeríteni. És azóta is ezzel van elfoglalva.
Más, hogy azt mondod, probléma van, oldjuk meg és más, hogy beközlöd tényként, hogy vége és mégis őrlöd magad, meg várod.
Csak feleslegesen spanolja magát, mert nem érdekli az illetőt.
19/25 anonim válasza:
Hallgatás beleegyezés. Nem válaszol, lezárta ő is.
20/25 anonim válasza:
Semmit se' reagál? Hát minek, ha egyszer azt akarod, hogy hagyjon békén. Most pont azt csinálja. Az van, amit akarsz. Tudod egyáltalán pontosan mit is akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!