Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörték a szívem, romokban az életem és az öngyilkosság határán állok, akkor mit tegyek?
Az életem romokban, minden ami jöhetett jött, és az egyetlen ember akiért bármit megtettem volna közölte nem támogat mert nem akar.
Most akkor mit tegyek, hogy ebből az állapotból ki tudjak mászni es legalabb a reggelt megeljem?Hosszu leirni mindent, ha valakit erdekel max leirom.
Van segélyvonal is, ott szívesen meghallgatják a problémáidat!!
Figyelj, soha nem szabad feladni a reményt, innen már csak felfelé vezethet az út! Olyanoktól meg jobb is megszabadulni, akik nem szeretnek téged.
most érettségizem és hatalmas stressz van rajtam és nehezen meg , a parommal tavaly aprilisba szakitottunk de egy eve konyorgok neki futok utana hogy kibeljunk ki hol remenyt hol elutasitast kapok azota panikbeteg lettem keptelen vagyok elutazni barhova, panikrohamaim vannak, a csaladom terrorban tart az anyukam foleg, sehonnan nem kapok tamogatast, barataim nincsenek. Es ma is az “exem” akivel napi szinten beszelunk mivel en keresem mondtam talalkozzunk hisz rajta kivul nincs senkim es mondta, hogy tudja jol esne de most o nem akar nekem segiteni lelkileg masra van szuksege es en csak dramazok meg manipulalom.
Se suli se szerelem se csalad se baratok az eletemnek semmi de semmi ertelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!