Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom túl tenni magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom túl tenni magam a szakitáson. Mit tegyek? Ön gyilkos akarok lenni.

Figyelt kérdés

2018. jún. 20. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Férfi vagy nő vagy? Miért lennél öngyilkos emiatt? Ne tegyél ostobaságot.
2018. jún. 20. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Menj pszichologushoz
2018. jún. 20. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:

116-123 lelki segély.

Pszichiátria beutaló nélkül is.

2018. jún. 20. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne legyel hule...egy pasi / no se er annyit.

Idovel jobb lesz es nincs potolhatatlan ember. Foglald le magad es elj. Szakember jo otlet lehet.

2018. jún. 20. 18:02
 5/10 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok fiú
2018. jún. 20. 18:23
 6/10 peca1000 ***** válasza:

Ne légy hülye, menj fel a netes társkeresőkre, azt csajozz be.

Édes istenem, egy nő még nem a világ!

Egy üveg összetört sörnél jobban ne bánkódj miatta :)

2018. jún. 20. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
:) Ugyan itt voltam mint te barátom! 6hónapig szenvedtem..öngyilkos akartam lenni,füveztem,ittam mindegy volt...csak üssön ki és ne emlékezzek semmire..és ne legyek képben...2hónapja van barátnőm és sokkal jobb mint az előző volt :) előző 4évig tartott első szerelem volt.Nem vagyok egy álom pasi meg nyugtatlak...egy nő sem ér annyit hidd el..én tudom mit érzel mert én is ugyan itt voltam!! lesz másik hidd el :) ha kell kérj orvosi segítséget nincs benne semmi,adj időt magadnak és csináld azt amihez kedved van.Ha ahhoz van kedved,hogy egésznap feküdj akkor csináld azt!!! Idő idő idő idő ismerkedés ismerkedés ismerkedés...és újra boldog leszel hidd el 21F
2018. jún. 20. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnyugtat, ez törvényszerű, nem veled van a gond. 20 éves korunk körül itt mindannyian öngyilkosok akartunk lenni. Van akinek sikerült is, pl. az öcsémnek.

Ez az első nagy csalódások ideje, a gyerekkornak örökre vége, a szüleinkben már semmi kapaszkodót nem látunk, fel kell nőni, bele a munka világába, már senki nem fog rólunk gondoskodni, úgy nagyjából mindenkit elveszítünk és persze a nagy Ő, akiben hittünk, nem lett a miénk. Mindenki ilyenkor veszíti el a nagy Ő-jét.

Aztán pár év múlva megtaláljuk újra (a nagy Ő illúzióját), gyerekeink lesznek és már nem lehet feladni:)

Szóval semmi extra nem történt veled, csak az, ami mindenkivel. Mindenesetre ha a gyerekem 20 éves lesz, szerintem meg fogok kattanni, annyira fogom félteni. Aki pedig összetöri a szívét, azt kiherélem.

2018. jún. 20. 23:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi kedvesek vagytok amúgy mind.

Igazándibol önbizalom hiányos srác voltam mindig is,amikor megismerkedtem vele akkor lett önbizalmam. Most hogy elhagyott már nincs megint.

Meg amit elfelejtettem januárban volt balesetem és össze törtem magam, de ö így is elfogadott.. és most vége lett mégis.

Ezzel a kinézettel soha nem fogok kelleni egyetlen nőnek sem.

2018. jún. 21. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Neki is kellettél a baleseted utan is...

Fel a fejjel. Ha ugy erzed, nem nézel ki jól, még a természeted ott marad, ami sokkal fontosabb, es 1x ha valaki meglátja benned a jót, a te értékeidet, szeretni fog. A szépség úgyis múlandó.

2018. szept. 12. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!