Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent, ha álmomban...

Az mit jelent, ha álmomban meg akarok valakit ölni, de nem megy?

Figyelt kérdés
Álmomban egyszer engem, egyszer pedig egy szerettemet is megtámadták, és mindkétszer beértem az illetőt, de hiába próbálkoztam, nem haltak meg.

2016. júl. 6. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
véleményem szerint valaki(k)től szabadulni szeretnél, nem megölni, csak nem akarsz kapcsolatot tartani velük,de nem megy
2016. júl. 6. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az agy csak azt tudja hitelesen leképezni álomban, amiről van valódi emléke. Például az álombeli repülés valójában az úszás érzése. Mivel még nem öltél a valóságban embert, nem tudod milyen az, így az álom sem tudja leutánozni normálisan. Ha sikerült is volna őket álmodban megölni, akkor sem lettek volna olyanok, mint a valódi halottak. Például ha vágtál már életedben baltával fát, akkor lehet, hogy álmodban képes lettél volna baltával ölni, mert leutánozta volna az agy azt az érzést, ahogy a balta a tuskóba hasít. De a látvány nem lett volna valósághű, csak egy álombeli torz utánzat (vagy akár semmi).
2016. júl. 6. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat :)
2016. júl. 8. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!