Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, h az ex miatt “buntettetek” a következőt!?
Na, az ilyen egyénektől kíméljen meg a sors...
Attól, mert idióta voltál, vagy mert szimplán hülyét csináltak belőled, nem a következő tehet. Nem rajta kéne retorziót venned.
Javaslok némi önfejlesztést, mert ez így elég komoly jellemhiba. Megváltoztatni a múltat már nem tudod, de tanulni belőle igen. Ha máshogy nem, keress fel egy pszichológust.
Szopattak engem is kapcsolatokban, de érdekesmód nem éreztem úgy, hogy nekem ezt kellene tennem a következővel. Inkább annak mondanám magam, akit ilyen téren bekóstoltak páran. Normális hangnemben, mikor ilyesmi felszínre került, én azt csináltam, hogy az illető orra alá dugtam a tényeket, miszerint az ő elmondása szerint az exe ilyen volt, én amolyan vagyok, ő azzal promózta magát, amilyen az exével volt, én pedig örültem neki, mivel egy ilyen lányt én nagyon tudok értékelni. Ahhoz képest olyan velem, amilyennek az exével lennie kellett volna. Döntse el, hogy én erre szolgáltam e vagy arra a lányra, akivel promózta magát. Szerintem utóbbira és kevesebbel ne haragudjon, nem érem be. Gondolkozzon el egy picit, hogy miért érzem ezt megalázónak és miért fogok lelépni, ha ez nem változik. Gondolkozás nem volt, csak besértődés, hiszti, meg amit akarsz, le is léptem. Míg el nem engedik ezeket a dolgokat az ilyen emberek, addig kb így fognak járni sajnos. Lehet megbánta, lehet, hogy nem én csak azt bánom, hogy társ helyett még legjobb esetben is csak tanulópénz tudtam így lenni.
32/f
Esélytelen, hogy megbeszéld a volt pároddal?
Lehet el kéne menned egy kisebb terápiára, hogy ezeket az öreg sérelmeket feldolgozd párhuzamosan.
Sajnos voltam ugyanígy, mint te, szerencsére nem csapódott le olyan hevesen a páromon, hogy sérelmek legyenek belőle. Rajtam inkább csak szomorúság formájában jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!