Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt barátom a következőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom a következőt írta!? (lent)

Figyelt kérdés

Vissza húzom oda ahol sok évet volt, olyan mintha megint házas lenne... Tegnap ennyit írt azóta se híre se hamva.. (Szerencsére) és ezt egész nyáron így érezte... én erre megírtam neki hogy : Nem nyaltam ki a seggét eléggé ? (mindent meg csináltam amit csak kért ) Vagy nem szerettem őt eléggé.. és nem hiszem el, hogy valaha is szeretett, mert akkor megjavítottuk volna nem eldobozz volna és csak kihasznált szexre és arra, hogy szeretgessem őt. meg biztos van új nője.

Sajnos ő nem szeretgetett engem... és pontosan tudom, hogy nem szeretett sosem.. talán az elején de már azt sem hiszem el.

ő 32F(volt) én 26N

2015. aug. 29. 14:55
 1/10 A kérdező kommentje:
szerintetek igazam volt? erős volt ez tőle? Havi 1-2x találkoztunk és minden 2. nap beszéltünk csak.
2015. aug. 29. 14:56
 2/10 A kérdező kommentje:
eldobott*
2015. aug. 29. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Azt jelenti, hogy dugni jó voltál, de te többet gondoltál bele a dologba.
2015. aug. 29. 14:57
 4/10 A kérdező kommentje:
ugyan ezt írtam én is neki.. "csak kihasznált szexre"
2015. aug. 29. 14:59
 5/10 A kérdező kommentje:
a vicc az benne, hogy vasárnap még szeretett és velem akart lenni, tegnap meg már nem.. tuti össze szedett mást.. csak ebbe az a szomorú, hogy ma reggel a fia sírva hívott fel, hogy inkább velem lenne mert én többet foglalkoztam vele mint az apja.
2015. aug. 29. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem találtál ennél rendesebb pasit?

Szerintem te már rég érezted,hogy ez a helyzet csak reménykedtél,hogy talán tévedsz.

Ne sajnáld,hogy vége,most kereshetsz egy rendes pasit.

2015. aug. 29. 15:04
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyjából 1,5 hónapig törekedtem arra, hogy beszéljünk mert éreztem a változást. De egyszerűen nem lehetett. Így tegnap ezekkel a mondataimmal lezártam a dolgot sok boldogságot kívántam neki és elküldtem. Nem is akarok többet beszélni vele. De kikészített idegileg.. Petig mindent meg adtam neki amire vágyott és nem vártam el semmit csak hogy értékelje, de ezt se tette így vissza gondolva szerencsém is van, hogy vége lett.
2015. aug. 29. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan.Minden percért kár volt,de most már vége.

Tanultál belőle és a következő pasi talán már a nagy Ő lesz.

2015. aug. 29. 15:15
 9/10 A kérdező kommentje:
de azt sose bocsájtom meg neki, hogy amikor a kórházban feküdtem be se jött meglátogatni.. mondván "attól nem leszel jobban"
2015. aug. 29. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Már akkor kellett volna szakítanod.
2015. aug. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!