Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom a következőt írta!? (lent)
Vissza húzom oda ahol sok évet volt, olyan mintha megint házas lenne... Tegnap ennyit írt azóta se híre se hamva.. (Szerencsére) és ezt egész nyáron így érezte... én erre megírtam neki hogy : Nem nyaltam ki a seggét eléggé ? (mindent meg csináltam amit csak kért ) Vagy nem szerettem őt eléggé.. és nem hiszem el, hogy valaha is szeretett, mert akkor megjavítottuk volna nem eldobozz volna és csak kihasznált szexre és arra, hogy szeretgessem őt. meg biztos van új nője.
Sajnos ő nem szeretgetett engem... és pontosan tudom, hogy nem szeretett sosem.. talán az elején de már azt sem hiszem el.
ő 32F(volt) én 26N
Tényleg nem találtál ennél rendesebb pasit?
Szerintem te már rég érezted,hogy ez a helyzet csak reménykedtél,hogy talán tévedsz.
Ne sajnáld,hogy vége,most kereshetsz egy rendes pasit.
Pontosan.Minden percért kár volt,de most már vége.
Tanultál belőle és a következő pasi talán már a nagy Ő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!