Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátnőd elhagyna és vissza menne prostituáltnak?
Figyelt kérdés
Sajnos tudtam róla de kb 1 éve együtt vagyunk és beleszeretem kb 3 hónapja kezdődtek a próblémák és ma költözött el a barátnőjéhez aki szintén ezzel foglalkozik. Még annyi hogy volt normális betanított munkája 3 hónapja de már nem szerette és a könnyebik utat akarja megint választani.2019. ápr. 24. 22:30
11/13 anonim válasza:
Én örülnék neki a helyedben. Lesz egy 50%-os kuponod az inséges időkre. Mert azért gondolom ennyi kedvezmény jár neked.
12/13 anonim válasza:
Én nem bocsájtanám meg. Az ilyesmi sokat elmond egy ember jelleméről, szerintem ez nem fog változni 20 év múlva sem. Aki tiniként mindig az egyszerűbb utat választja, és semmi tartása nincsen az később is ilyen lesz. Szerintem ez nem olyasmi amin változtatni lehet, sajnos kikerülni se lehet belőle. Mégis milyen munkahelyre fog kelleni 30 évesen nulla tapasztalattal úgy? Főleg mivel valahogy biztosan kitudódik, hogy prosti volt.
De amúgy valamit nem értek. 1 évet voltatok együtt, azt mondod 18 éves. Akkor már 16-17 évesen kiskorúként is prostiként dolgozott? Ez nekem annyira felháborító és nem mellesleg komoly bűncselekmény az ügyfelei részéről.
13/13 anonim válasza:
Simán szexelt ez melletted is. Naiv vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!