Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha elhagyna a párotok de még két hétig vele kellene éljetek mert nincs hová mennetek? Belehalok
Én nagyon szeretem de ő nála elmúlt. Övé a lakás, ad időt még találok albit viszont nagyon messze élek az otthonomtól nincs hová menjek de legfőképp nincs miből mert idáig közös volt a kassza és én nem raktam félre mert közös életet terveztünk? Elrontottam,de sajnos nem spóroltam ilyen esetre :(
Egy szobánk van egy ággyal, ez a legdurvább... Belehalok
Jaj, hagyd már ez a szűz mária siralmat, nem halsz bele, különben már rég halott lennél.
Ami nem öl meg az megerősít.
Akkor valaki alszik matracon a földön.
Sz..r helyzet, de legalább van motivációd, hogy minél hamarabb keres albérletet, plusz munkát, hogy fent tudd tartani magad.
Ha közösen volt félretett pénzetek, akkor beszéld meg vele, hogy szeretnél abból kaucióra elegendő pénzt kérni és/vagy arányaiban a közös megtakarítás egy részét (ha mondjuk ő háromszor annyit keresett, mint te, akkor nyilván nem a pénz felét, szóval reálisan, érted).
Ez a legkorrektebb mindkettőtökkel szemben.
Ha nem volt közös megtakarítás sem... nos, az hatalmas lecke.
Egy ágyba ne feküdj vele. Matrac, padló, kanapé. És bújd a hirdetéseket folyamatosan.
sajnálom, szörnyű lehet :(
hogy én mit tennék? valószínűleg ugyanezt.
az utcára mégsem mehetsz. nézegess hirdetéseket, de ne hidd azt hogy 1-2 nap alatt találni fogsz. az albi rengeteg pénz, oda sajnos spórolni kell. miért pont 2 hét? ennyi időt adott? ennyi idő alatt nem tudsz összegyűjteni annyi pénzt.
Volt ilyenem, még bő fél évig laktunk együtt, szerződésünk volt a főbérlővel.
Nem haltam bele, esténként kiültem a nappaliba, feltekertem a hangerőt a zenén, csináltam egy finom teát, és úgy tettem, mintha nem létezne.
Aztán lejárt a szerződés, elköltöztem, lett új párom, aki már a vőlegényem, és nagyon boldog vagyok, a szerencsétlenkedésen az exemmel meg max röhögök, ha eszembe jut.
Dehogy halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!