Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2,5 év tökéletes kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2,5 év tökéletes kapcsolatot csakúgy eldobni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy a barátom 2,5 után elkezdett beszelgetni egy csajjal akivel először csak barátok voltak...én meg persze megértő voltam mert bíztam benne de elkezdte túlzásba vinni...és most szakítottunk de szeret csak másik lánynál az újdonság érzése előnyt ad ...(én voltam neki az első) megekerdeztem mi volt a probléma a kapcsolatban azt mondta semmi sőt még túl megértő és tökéletes voltam xd azt mondta hosszú távon velem akarna lenni de rövid távon túl erősek az érzelmei....most ugye akkor külön vagyunk ..és azt akarom megkérdezni hogy lehetséges hogy csak úgy elfelejtsen egy másik lánnyal még akkor is ha szeret engem csak így pikpak? A helyzet az hogy még sírt (zokogott) is miattam amikor mondtam neki H végleg megszakítom a kapcsolatot.. Valaki volt már ilyen helyzetbe hogy szetvaltak az utjaik aztán újra talalkoztak? Ha hagyom egyáltalán fogok neki hianyozni?

19/L

2019. ápr. 16. 16:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudja hogy jobban szeretem ha őszinte legyen az akármennyire fájdalmas is ... szóval attól nincs gond H felne elmondani szal sztem csak nemtudja az okot :D
2019. ápr. 16. 20:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja és nem élek álomvilágba tisztában vagyok vele hogy valami szar volt :) nemis tőlem eredt ez a tökéletes kapcsolatot kifejezés hanem exem ideztem O fogalmazott így:)
2019. ápr. 16. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
En is az elso komoly csajomat az ujdonsag miatt hagytam el. Hat asszem megbantan.
2019. ápr. 16. 20:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Mi lett az új vége? :)
2019. ápr. 16. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:
A szakítás után kb.1 évvel jelentkezett az ex, hogy szeretne találkozni velem. Akkor engem már nagyon nem érdekelt, addigra nagyon szerelmes lettem másba.
2019. ápr. 16. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Hat randizgattam utana. Igazabol a szabadsag miatt szakitottam. Szebbekkel is sorra jottek a helyzetek es nem jelentett annyit a biztos kis kapcsolatom (nagy szerelem volt pedig), hogy legyozze bennem az ujdonsag utani vagyat. Aztan sok lanyt megismertem es arra jottem ra hogy az a tipusom, mint az elso volt.
2019. ápr. 16. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!