Külföldivel bizalmas (pár) kapcsolatot kialakítani idegen nyelven lehetséges?
Jelenleg külföldön élek, angliában. Nos, angolul mindent megértek, beszélni is tudok, de messze nem olyan szép és jó a szókincsem mint magyarban. El tudom mondani amit akarok, de minden kis érzésemet nem bírom kifejezni. Van itt egy szintén külföldi srác, aki nem angol, neki is kb így megy mint nekem. Nagyon aranyosnak tűnik, nagyon tetszik nekem, de így, hgy egyikünknek se az anyanyelve az angol mennyire bírjuk majd megérteni egymást/rendes kapcsolatot kialakítani ha nem úgy tudunk komunikálni mintha az anyanelvünket használnánk. Persze, ne szaladjunk előre, nincs még semmi, de jelenleg rengeteget találkozok vele, nagyon szimpatikus, aranyos, helyes és szerintem én is tetszek neki. Ti megpróbálnátok? (az a helyzet, hogy nekem még magyar pasival se volt kapcsolatom, sőt semmilyen, kb ennyire jóban még férfival nem is voltam ciki vagy se) Ő lengyel ha ez számít valamit. (bár nem hinném, egymás nyelvén lóparipa kukit se tudunk)
23/nő, 25/férfi
Persze, de sokkal sikeresebbek azok a kapcsolatok, ahol nincs semmilyen nyelvi akadály. De minél többet gyakoroljátok az angolt, annál jobban fog menni. Nekem is külföldi a férjem, angolul a közös nyelv, de mindketten anyanyelvi szinten beszéljük, így ez nem szempont. Pár év és eljuttok ide ti is :)
Ráadásul lengyel, tehát nagy kulturális különbségektől sem kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!