Lehetséges hogy egy lány 20 és 24 éves kora között még kb.10 centit nőtt?
Figyelt kérdés
Az unokanővéremet 4 éve nem láttam,akkor sem volt épp alacsony (170 cm volt), most meg mezítláb magasabb volt nálam (én 177 cm vagyok).Ilyen idősen még ennyit lehetséges nőni?Vagy valami betegsége lehet?Amúgy ezt leszámítva szinte semmit nem változott,kicsit soványabb,de nem tűnik betegesnek.Tőle nem akartam megkérdezni,nem akartam tapintatlan lenni.2019. ápr. 5. 21:52
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a növekedés 25 éves korig lehetséges.
3/4 anonim válasza:
Hát nemigen. Ez a "25 éves korig növünk" dolog marhaság. Lányok 15-16 évesen, de sokszor már 12-13 évesen megállnak a növésben. 1-2 centi változás bekövetkezhet később mozgásszervi okok miatt, de 10 centi, az teljesen lehetetlen.
Hacsak nincs valamilyen súlyos hormonzavara, mint pl. az óriásnövés. De akkor 20 évesen sem csak 170 centi lett volna, mivel az nőknél teljesen átlagos magasság.
Vagy te mentél össze, vagy csak nem jól emlékeztél rá, vagy benéztél valamit.
4/4 anonim válasza:
Nekem 24 évesen mondta rokon, hogy nőttem, nem akartam elhinni, mert én is azt hittem, hogy 18 év körül megáll, de megmértem és tényleg. Persze ez csak 1,5-2 centi volt, a 10 nekem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!