Van valami étel amitől gyorsabban vagy par centit magasabbra nőnék?
Figyelt kérdés
15/L
/160cm/
2015. nov. 22. 19:42
1/8 anonim válasza:
Ugye sokat lógtál biológia órán?? Ilyen kérdés után tuti...
2/8 anonim válasza:
komolyan nem értem már az ilyen kérdéseket... nem voltál biológia órán??
vegyél fel magassarkút.
4/8 anonim válasza:
Csukamályolaj
Keress rá a gugliban
5/8 anonim válasza:
magas sarkú cipő?
de ne rágd meg nagyon!
a növekedési hormon alacsony vércukorszintnél és alvás közben termelődik, úgyhogy könnyű vacsi után nagy alvás, és tádám! :)
lehet kapni ilyen vackokat [link] de zsenge korodra tekintettel nem ajánlanám.
amúgy a 160 centi szerintem tök átlagos magasság, kosarazni akarsz? vagy mi az elégedetlenséged oka?
6/8 anonim válasza:
Modell szeretne lenni! Ahhoz 16 év "kell" meg 178 cm. Pont.
Sürgeti az idő!
7/8 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy nem kívántam néha, hogy a pénizsem bárcsak lenne kétszer akkora! De amióta megtaláltam a nőt, akinek a 18 centivel is néha fájdalmat okozok, azóta belátom, hogy felesleges az aggodalmam.!
8/8 anonim válasza:
Srácok nem hallottátok, hogy spenótot kell enni??? Pár nap alatt több centi növekedés is tapasztalható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!